Uuuuu a co to taka zmiana narracji lokalnego portalu ? Przecież do tej pory tak grzecznie informowaliście o sukcesach partii- może kiedyś napiszecie o aferze fikcyjnymi przedszkolami i która partia i osoby z polityki są powiązane z tą aferą ?
Ja nie podróżuję w tym kierunku więc mi to nie przeszkadza ,raczej latam samolotami.
Słyszałem te obietnice 4 lata temu... i 8 lat temu też od tych samych ludzi. Jak się dacie nabrać trzeci raz to sami sobie odpowiedzcie jak to będzie o was świadczyć.
Do wyborcow pis i tak nie dotrze ta wiadomosc.Oni rozumieja tylko to,co uslysza w tvp.
To są kpiny z ludzi! O przebiegu wszystkich dróg w województwie łódzkim decydują politycy wszystkich opcji z Łodzi. S12 jako obwodnica Piotrkowa Trybunalskiego i Sulejowa nie powstanie. Ta droga nie jest w interesie Łodzi. Nawet nie planuje się jej dalszego przebiegu a miała się łączyć z S8 od Wrocławia. Poprowadzenie S74 przez Sulejowski Park Krajobrazowy i Niebieskie Źródła to barbarzyństwo!
Zrobią s74 i na tym się skończy. Odcinek od węzła Kozenin przez Sulejów do A1 k/Piotrkowa pójdzie na grzyby. Tymczasem Sulejów codziennie zakorkowany we wszystkie strony. Nie da się przejechać w każdym kierunku, o wyjeździe z ulic bocznych nie wspomnę.Smrod spalin z ciężarowych ruszających że skrzyżowań albo przejść dla pieszych. Kto wogóle tyle przejść z sygnalizacją, przeplatanych przejściami oznaczonych tylko znakami pionowymi i poziomymi. Przejścia co 100 m. W końcu z tym trzeba zrobić coś racjonalnego, ale bez udziału tychże na foto.
Na emeryturę może jak dożyje jej to może będzie jakaś obwodnica trasa z Piotrkowa do Sulejowa a mam dopiero 45l
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!