Ilość troli i zielonych ludzików pisowski i platformianych na tym forum uniemożliwa dyskusję o właściwym temacie.
Dalej skaczcie sobie do gardeł i licytujcie kto jest większym złodziejem i frajerem.
Ludzie są jak pelikany dalej polecą głosować na słuszną partię...w ciągu ostatnich dwóch lat odbyły się wybory samorzadowe i parlamentarne - dwa razy obiecywali....nic nie wyszło.
Za trzecim razem i tak ludzie się nabiorą.
Ja raz zagłosowałem na słuszną partię - raz dałem się nabrać. I wystarczy.
Zwolennicy S74 wypisują głupoty aby tylko droga nie przechodziła przez ich pola! Nawet uzasadniają to,że jadąc przez Rzgów pod Łodzią jest bliżej do Wrocławia!
O jakiej woli politycznej tu chodzi potrzebna jest logika myślenia w temacie po co walczyć o nową drogę S-12 dewastującą zbędnie rejon Sulejowa, której nie chcieli i nie chcą mieszkańcy, właściciele terenów pod jej budowę skoro zaistniałej sytuacji optymalnym rozwiązaniem jest zblokowanie tranzytu W-Z przez Sulejów i skierowanie go na S-74 (S-8, S-1) a istniejący odcinek Piotrków-Sulejów zmodernizować dla ruchu lokalnego. Innego pomysłu nie ma, nie ma kto nawet go wyartykułować z jakimś logicznym uzasadnienie tylko same niekończące się "polityczne" bicie piany a z tego jeszcze na świecie nie powstała żadna drogą.
Niech pan ze zdjęcia częściej z kandydatami na prezydenta do zdjęć staje to na pewno się uda xD
Poszło 2 miliardy rocznie na propagandę Tvp na pensje tych gwiazdeczek a na S12 nie ma! Antoni obiecywał tak jak od 10 lat wyjaśnia katastrofę smoleńską.
Tu nie idzie o wolę poltykow, ale o pieniądze. Te są potrzebne, na ważniejsze drogi dla gospodarki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!