tak naprawdę to ta droga nikomu nie jest potrzebna zlikwidować zasadzić las przecież drogi są gdzieś tam w okolicy To mówiłem ja kandydat PO na prezydenta
Przekop Mierzei Wiślanej kosztuje o wiele więcej i jest już robiony, pomimo różnych protestów i opinii, że nie jest to aż takie ważne, żeby wydawać tyle kasy, ale tu wola polityczna jak najbardziej jest i da się zrobić. A ja myślę, że droga S12 jest bardziej potrzebne od tego przekopu, a nie ma, bo politycy mają to gdzieś! Może jakby jakiś prominentny polityk mieszkał np. w Sulejowie, to by się dało to zarobić, a tak, to, obawiam się, ze trasą S12 pojadą chyba dopiero nasi prawnukowie...
Rządzący nie mają żadnego interesu w S 12. Tym bardziej posłowie. Przedłuża S 8 i na tym koniec.
Naprawdę dziwie się tym wszystkim, którzy mieszkają przy tej drodze, że nie blokują jej przez 24 godz. na dobę. Ludzie przecież tu chodzi o wasze i waszych dzieci zdrowie i życie
Grabarczyk też miał szansę A było to przeszło 10 lat temu w tej sytuacji rok nie zrobi różnicy jedynie Duda wam pomoże A jak nie chcecie to Czekajcie jeszcze 50 lat
Miliardy idą na TVP, na przekop mało komu potrzebny, na megalotnisko o aferach i marnotrawieniu milionów jak na karty wyborcze Sasina nie wspomnę. A na S12 nie ma! Ale chłopki dalej karnie głosują na PIS. No bo oni tacy święci, komunię przyjmują itd.
Dalej głosujcie na PIS. Będziecie widzieć S 12 tak jak śmigłowce i okręty podwodne dla armii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!