metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)17.06.2020 10:55

Przecież PiS wam obiecał Macierewicz lorek obietnice bez pokrycia ha ha ha i niech wam dalej słodzą obietnicami a wy łykacie jak indor ciepła kluche ha ha ha

86

marko ~marko (Gość)17.06.2020 07:45

Antoni M. obiecał. U niego słowa cenniejsze od pieniędzy. Ja spokojnie czekam! Na helikoptery też!

243

werer ~werer (Gość)17.06.2020 09:14

PIS ma po prostu w nosie nasz region. Tutaj i tak na pis zagłosują, skoro nawet taki Antoni tutaj wchodzi do Sejmu. Nie mają się po co starać i tak mają głosy. Dlatego budują drogi na Pomorzu , tam trzeba walczyć o głosy ludzi, tu nie!

226

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga17.06.2020 11:33

Śmieszne i zarazem żenujące są dyskusje pomiędzy elektoratem PIS i PO , jak rozkapryszone dzieci w piaskownicy. tak jedna jak i druga grupa wzajemnej adoracji z obrotowym PSL zasłużyła na krytykę. Ostatnim posłem z Piotrkowa, który uczestniczył w załatwianiu "czegoś dla regionu piotrkowskiego" był chyba p. Jacek Tworkowski i budowa Ikei . Jak znacie inne przykłady to poproszę .

53

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga17.06.2020 14:09

"A Antoni obiecał, a Tusk to kradł" , a PIS to to, a PO to tamto. A ta partia słuszna, a tamta to lemingi, a tu ciemnogród , a tu europejska nowoczesność tfu.
Tańczycie jak wam zagrają. I jedni i drudzy głupi, dobiegacie o sedna problemu, jak nie jesteście razem nie tworzycie siły to nic nie załatwicie . Stara rosyjska zasada dziel i rządź . Podzielni to Polacy są mistrzowsko.

72

Dejwid ~Dejwid (Gość)17.06.2020 15:25

a gdy pisałem że ta droga nie powstanie bo nie jest kluczowa w planach to ludzie mnie zminusowali, i dobrze, każdy minus to usmiech na mojej twarzy za ignorancje ludzi którzy robią sobie mrzonki, teraz moja jedyna rada jest taka, hehehe, musiecie jak w czasie wojny, wysadzić w powietrze kluczowe miejsca by nie było w ogóle przejazdu, może to cos pomoże xD

12

gość ~gość (Gość)17.06.2020 15:56

Nie ma co utyskiwać, majdan zawijać, a posłom podziękować. Może zainteresowanie ukierunkowac na s74 i przyczynić się do przesunięcia tranzytu, żeby oddech złapać w Sulejowie i gminie...

31

gość ~gość (Gość)17.06.2020 16:31

Blokować, blokować I jeszcze raz blokować. Codziennie do skutku.

62

gość ~gość (Gość)17.06.2020 16:40

Przecież o tym, że nie będzie teraz tej drogi wiadomo od dawna. Daliście się wkręcić w kampanię wyborczą i nic więcej. Teraz politycy mają to w 4 literach i przypomni się im przed następnymi wyborami.
Gdyby faktycznie miało coś powstać już teraz przy budowie A1 byłby zrobiony węzeł. Węzła brak, drogi brak.

61

manolo ~manolo (Gość)17.06.2020 13:31

Wszystko będzie i S12 i dodatkowy most na Pilicy i praca i co tam chcecie. Musicie tylko iść na wybory i zagłosować na Andrzeja Dudę, a potem się już nie martwcie.

49

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat