Jajcarze. A tak na marginesie, czym różni się palenie w piecu, czy kominku drewnem albo peletem uzyskiwanym z drewna. Z jednej strony burdelik w finansach, a z drugiej burdelik we wszystkim. Sprawdza się chińskie przysłowie "Obyś żył w ciekawych czasach". Jednoznacznie deklaruję że nie chcę być Chińczykiem, bo urodziłem się, jestem i chcę umrzeć Polakiem.
Ekologia ekologią tylko została jedna ważna rzecz - ekonomia.Obecne ceny gazu i prądu wcale nie są tak konkurencyjne z węglem czy drzewem.Sam zamieniłem na gaz i teraz chętnie bym to odwrócił.
oszustwo w czystej formie ,mamy własny węgiel i kupujemy obce technologie ? dodatkowo 3 tys to na co to jest ? ci co już wymienili np.gaz ,teraz mają fajne rachunki do płacenia /prąd też/ a ja mam 6 ha własnego lasu i co mam z nim robić ? ognsko czy korniki ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!