Zmieńcie na gazowy tanio będzie ????A jak prądu braknie to już kaplica.
Przy obecnych cenach gazu, prąd jaka kolwiek wymiana to samobójstwo. Ludzie pójdą z torbami.
3 tyś.!Czy to z tych obligacji ponad 10 milionów? Gdzie byliście jak inne gm. brały dofinansowania nawet po 80%???
Chyba też wiecie że to będzie do spłaty!
Moim zdaniem to globalny przekret.Komus bardzo zalezy na sprzedawaniu gazu.Tak samo jak wczesniej z autami elektrycznymi,ktore w caloksztalcie wcale nie sa ekologiczne Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kase.
Palić trzeba umieć i tyle w temacie.
Wymienić piec węglowy na węglowy to chyba jakiś żart. Ja mam mały zwykły można sterownik z nadmuchem założyć bo dostosowany jest do tego tylko po co żeby więcej ciepła do komina poszło?.
przykład pieca na groszek co za interes palić całą dobe do tego zużycie prądu i tona groszku na miesiąc to jest ekologia jak ja w zwykłym piecu spale dużo mniej bo podpalam tylko na kilka godzin .
Obecnie jak bym chciał wymieniać na nowy wynalazek to nie da rady nie mam takiego pomieszczenia by taki piec wstawić nawet ten na groszek nie wejdzie ale żeby dostać dotacje to nie takie proste jak nie masz budynku ocieplonego to nawet tematu nie ma o dotacji i koło się zamyka.
Ocieplić mój dom to wydatek co najmniej 40 tys. tylko po co i dla kogo taka polityka rządu jak obecna takimi programami zmierza do jednego by ze społeczeństwa dziadów zrobić
A na co te 3000 na hydraulika czy na co żeby wymienić należy mieć przynajmniej 15 000.
mam kocioł montowany zgodnie z ówczesnymi przepisami ,do czasu jak nie zmienię ze względu na zużycie ,nikt mnie nie zmusi do wyrzucenia sprawnego ,prawo działa wstecz czy inaczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!