Dziękujemy za zaufanie panie prezydencie i radnym koalicji prawicy razem i SLD . Te 60 tys na auto można było np. na pomoc najuboższym zamiast na kontrolę swoich mieszkańców
Kontrolować to nie powinien ZDiUM, tylko kontrolować powinno się jego. Za brak kompetencji, za oszukiwanie mieszkańców i za nieudolność w nadzorowaniu firmy sprzątającej Juko. Banda patałachów i nic więcej.
To będzie jedno z najdroższych poszukiwań uciekinierów na świecie. No ale co tam to prezydenta, radnych obchodzi podatnik zapłaci za wszystko? Auto i jego utrzymanie to tylko 10% kosztów jakie musi ponieść podatnik by przeprowadzić akcję pt. Uciekinier na Wyspy, do Reichu? Przypomina mi to historię sprzed lat kiedy wpadła niespodziewana kontrola i znaleźli niedobór w kasie kilkudziesięciu groszy. Ja natychmiast chciałem wpłacić złotówkę,
bo dziesięć złotych byle znowu nie liczyć pół dnia rachunków. A skąd siedzieli dwa dni i skończyło się na tym że napisałem oświadczenie że prawdopodobnie te pieniądze upadły na podłogę a mnie nie chciało mi się ich podnosić. No a sprzątaczka tak porostu wrzuciła je do kosza. Dlaczego bo ponieślibyśmy większy uszczerbek na zdrowiu schylając się po nie od tego co można by zyskać. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Proponowałbym jeszcze jeszcze zakupić dla ZDiT odpowiednie kombinezony nie "w wersji kosmicznej" jak ZWiK ,żeby pogrzebali w pojemnikach i torbach na śmieci. Po odpowiednim przeszkoleniu będą mogli wiele o mieszkańcach powiedzieć...a i pewnie "zguby"by się znalazły. Samochód zaś trzeba było kupić terenowy albo z demobilu z napędem na cztery koła i z miejscem na zamotowanie pługa śnieżnego,,,,by się do czegoś konkretnego przydał.
A czy aby to jest zgodne z ochroną danych osobowych? Czy ZDiUM nie "rozpędza" się za bardzo?
czas i pora zastanowić się nad kulturą wypowiedzi. przepisy trzeba przestrzegać.
za niedeklarujących muszą płacić pozostali uczciwi ludzie. dość tego!!!!!
Pora tych zlodziei na urzedach kontrolować tworzą sobie nowe stołki za nasza kase i pora przewietrzyc to ciaradajstwo bo zero kompetencji jedno z drugim siedza kase biorą za pierdzenie w stołki i jak zwykle kasy szukaja u innych .Pora to zmienić i każdemu urzędasowi najniższą karajawą placić to zaraz urzędy sie przewietrza .Tysiąc razy gożej niz za komuny bo wtedy tylu pasozytów w urzedach nie było jak teraz i jak woidać zielona wyspa sie rowija i jeszcze troche to zostaną sami emeryci w tym miescie .To koniec Piotrkowa pod rzadami obecnych władz .Wystarczy jechać do innego miasta oprócz Łodzi i widać ,ze jest zadbane a Piotrków to postepujaca degradacja .nawet nie ma kto drogi połatać tej co za Gierka zbudowano .partactwo lokalnej właszy tu nawet nie wiedzą kto ma sie zajać skargą takie posiadają kompetencje tutejsi urzędnicy .Od gminy po województwo lokalna sitwa jak ten na dole spieprzy sprawe to w województwie też go bronia i jego błędów .Co za cyrk i patologia władzy i nie sadziłem ,ze takiego bagna przyjdzie doczekać po wejściu do UE czyli klubu państw imperialistycznych
Zeby zarobic dodatkowe 70 tys rocznie (teoretycznie bo pewnie ok 9 z tych 10 tys po prostu jest za granica lub w innym miescie) wydali 60 tys + paliwo 10 tys + pensje (2 pracownikow) ok 60 tys rocznie...BRAWO
Poczytajcie co dzieje się w piotrkowskim sądzie: http://niezalezna.pl/73009-sedzia-do-aplikantki-ty-ku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!