Ale ja tam byłem gościnnie :P
Do mnie to na północ.
Więc jak uszykujesz kobiałkę jaj prosto od kury, zapodaj a podjadę. Totalnie.
'I otóż to, masz rację! Dlatego ja, jadąc koło rowerzysty te 10-15 km/godzinę, nie wyrządziłabym mu najprawdopodobniej większej krzywdy, a z pewnością, nie zabiłabym człowieka.
Ale on, pędząc kobiety jak piszesz, 50-60 km/h, nie dał jej żadnych szans. Dla "gołego" ciała rowerzysty to jest prędkość zabójcza.'
TO świetnie, że hamujesz, ale rowerzystka zajechała drogę już w trakcie wyprzedzania, a z tego co mi wiadomo to zwalnianie do 10 km/h w trakcie wyprzedzania jest troche niebezpieczne. Rowerzystka postąpiła nieodpowiedzialnie, ale i tak wszystkie nie miłe komentarze odbijają się na chłopaku. Dajmy mu spokój bo pewnie sam już to wszystko przeżywa!
Każdą ilość ekologicznych, no tak do 100 dziennie mogę załatwić z sąsiedniej wioski :P
Ale czy kury nioski chodzą swobodnie po obejściu? Bo ja nie kupuję z hodowli!
jakich mamy przepisowych kierowcow 10km/h 15km/h. Az sie rzygać chce jak to się czyta. Takich wypadków jest tysiace. I nie oczerniajcie kierowcy auta
Jak ominąć, skoro ona jechała?
http://eti.agh.edu.pl/brd/strony/omijanie_sp.html
Nawet jeziorko w ogrodzie mają.
to rowerzysci tak u nas jezdza.... w dupie wszystko maja w nocy to wogóle ich nie widac i jeszcze na czarno sie ubiorą..
Biedny kierowca, jak on ostrożnie jechał że rowerzystkę wyrzuciło na 28 metrów, a jej buty leżały 100 metrów dalej. Naprawdę tylko współczuć....Popisał się gówniarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!