jest,w Pasażu Rudowskiego,kopalnia absurdu.
Może mały OT, ale czy ja, górnik dołowy ze sztolni osobistej (mam na myśli, że lubię sobie podłubać w nosie i wydobyć na światło dzienne urobek (kozy) mam jakieś szanse na rondo swojego imienia. Może nawet pasaż?
Do jasnej cholery ,wezcie się za łatanie dziur w jezdniach bo ludzie urywaja sobie miski olejowe i gubia koła a wy/ tak,tak, z małej litery/ wymyslacie nazwy-dziwolągi dla ronda!!!. Może trzeba pomysłodawców wysłać na badania lekarskie? Przeciez wyborcy powinni znać chocby najgorsza prawde ......co się dzieje z ich wybrańcami.
Nie lubie Cię ,ale podpisuje sie pod tym co napisałeś obiema ........Temu szaleństwu w wykonaniu naszych wybrańców chyba nie ma końca.
Wystarczająco nadęta. Jak i patroni nadęci i dęci.
Obejrzałem przekaz video,szybko zazyłem leki na uspokojenie i obniżenie cisnienia i stwierdzam ze najbardziej interesujaca sekwencja tego przekazu filmowego było nalewanie kawy/herbaty pani protokulantce ( lub sekreterce - bez znaczenia).Mam nadzieje na powstanie w Piotrkowie jeszcze wielu rond ..... co wyzwoli u naszych "przedstawicieli" jeszcze wiekszą wyobraznie i wrażliwość. Tak trzymać panie i panowie no i nasz ukochany Prezydencie!!!!
Dokładnie....Show must go on....
a dlaczedo sie nie nazywa: rondo wszystkich ktorzy przezyli smolensk ;/ albo jakos tak
heeh kto jest za reka do gory , a kto jest przeciw ten jest niefajny i prosze opuscic sale:)
Dowcipniś z Ciebie. Tych co by mieli inne zdanie jakos brak.Pamietam ze kiedys tez tak było.... zgodność z wodzem 100%
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!