metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)27.04.2011 19:00

"Piotrkowianin" napisał(a):
A gdzie w Piotrkowie Trybunalskim lub okolicach była jakaś kopalnia

jest,w Pasażu Rudowskiego,kopalnia absurdu.

00

qwarc ~qwarc (Gość)27.04.2011 19:06

"Piotrkowianin" napisał(a):
A gdzie w Piotrkowie Trybunalskim lub okolicach była jakaś kopalnia, w której pracowali ci Represjonowani Politycznie Żołnierzy-Górnicy?

Może mały OT, ale czy ja, górnik dołowy ze sztolni osobistej (mam na myśli, że lubię sobie podłubać w nosie i wydobyć na światło dzienne urobek (kozy) mam jakieś szanse na rondo swojego imienia. Może nawet pasaż?

00

Stanisław ~Stanisław (Gość)27.04.2011 19:09

Do jasnej cholery ,wezcie się za łatanie dziur w jezdniach bo ludzie urywaja sobie miski olejowe i gubia koła a wy/ tak,tak, z małej litery/ wymyslacie nazwy-dziwolągi dla ronda!!!. Może trzeba pomysłodawców wysłać na badania lekarskie? Przeciez wyborcy powinni znać chocby najgorsza prawde ......co się dzieje z ich wybrańcami.

00

ed ~ed (Gość)27.04.2011 19:15

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Ta, wyjątkowo celna nazwa, jak najbardziej. A jaka praktyczna! Już to widzę, jak stara Nowakowa powiada do starej Heleniakowej, że ta młoda Kowalczykowa mieszka zara za rondem Represjonowanych Politycznie Żołnierzy Górników.
A Radek z Łęczna umawia się z Majką ze Świerczowski do Heliosa esemesem, wstukując litereckami, że podjedzie po nią beemką z blachami EPI na rondo, no wiesz, Represjonowanych Politycznie Żołnierzy Górników.

Nie lubie Cię ,ale podpisuje sie pod tym co napisałeś obiema ........Temu szaleństwu w wykonaniu naszych wybrańców chyba nie ma końca.

00

dęciak ~dęciak (Gość)27.04.2011 19:19

"Piotr" napisał(a):
Chociaż mam wątpliwość czy nazwa jest wystarczająco nadęta.

Wystarczająco nadęta. Jak i patroni nadęci i dęci.

00

niedojrzały generalnie ~niedojrzały generalnie (Gość)27.04.2011 20:22

Obejrzałem przekaz video,szybko zazyłem leki na uspokojenie i obniżenie cisnienia i stwierdzam ze najbardziej interesujaca sekwencja tego przekazu filmowego było nalewanie kawy/herbaty pani protokulantce ( lub sekreterce - bez znaczenia).Mam nadzieje na powstanie w Piotrkowie jeszcze wielu rond ..... co wyzwoli u naszych "przedstawicieli" jeszcze wiekszą wyobraznie i wrażliwość. Tak trzymać panie i panowie no i nasz ukochany Prezydencie!!!!

00

adam ~adam (Gość)27.04.2011 20:38

"niedojrzaly-generalnie" napisał(a):
Mam nadzieje na powstanie w Piotrkowie jeszcze wielu rond ..... co wyzwoli u naszych "przedstawicieli" jeszcze wiekszą wyobraznie i wrażliwość. Tak trzymać panie i panowie no i nasz ukochany Prezydencie!!!!

Dokładnie....Show must go on....

00

ilidan ilidanranga27.04.2011 21:10

a dlaczedo sie nie nazywa: rondo wszystkich ktorzy przezyli smolensk ;/ albo jakos tak

00

ilidan ilidanranga27.04.2011 21:18

heeh kto jest za reka do gory , a kto jest przeciw ten jest niefajny i prosze opuscic sale:)

00

ed ~ed (Gość)27.04.2011 21:25

"ilidan" napisał(a):
heeh kto jest za reka do gory , a kto jest przeciw ten jest niefajny i prosze opuscic sale

Dowcipniś z Ciebie. Tych co by mieli inne zdanie jakos brak.Pamietam ze kiedys tez tak było.... zgodność z wodzem 100%

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat