Nie wierzę, w sierpniu bo tak zawsze tutaj jest po prostu i każdy o tym wie....
w końcu ktoś mądry się znalazł i stwierdził że nie ma sensu w zime przy mrozach coś robić
Jaki pan ,taki kram. Dyrektor Byczyński jest najlepszym znawcą ale nie od dróg,!!!ha,ha.
Kolejnego bubla zrobią nie ten układ ulic do ronda turbinowego. Tyle na wschodzie kraju jeździłem i jakoś takiego ronda nie spotkałem są wszędzie piękne drogi skrzyżowania i duże ronda po 3 pasy ruchu .Tu wystarczyło obniżyć środek i położyć nową nawierzchnię nic więcej nie ma potrzeby robić to wyrzuca się kasę na durne pomysły urzędników i za chwilę się okaże ,że to kompletny niewypał w tym miejscu.Tylko u nas w łódzkim taki bałagan drogowy jak nigdzie w kraju
Pisałem już, że to głupota zaczynać prace w zimie, bo może być mróz i wszystko stanie. Ale oni myśleli, że będzie lato. No i się nie udało. Po drugie po co podnoszą tak bardzo środek tego ronda ? Znów będą się wywracały ciężarówki bo już widać, że będzie pochylone bardzo i do tego promień się zmniejszy. Fizyki się nie oszuka i znów będzie kolejna przebudowa.
Przecież wiadomo że od listopada zaczyna do robić zimno i temperatura spada sporo po niżej zera...
Cyt. "Jak jest zima to musi być zimno pani kierowniczko". Tylko Majczyna o tyn nie wie.
Ciekawa informacja: w urzędzie siedzą debile, którzy nie wiedzą, że zimą jest zimno. Badania są potrzebne. Na głowę.
Ja tylko przypominam, że to wszystko z naszych podatków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!