widziałem rolnika na parkingu na narutowicza exstra ciągnikiem 14lutego robiąc zakupy w naszym ,,Fokusie,, tego samego rolnika widziałem jak wysiadał z nowiuśkiego vw cc chwile tak się zastanowiłem że po co mu było tu strajkować jak ma wszystko
W ramach protestu nie produkujcie. Sprowadzimy z zagranicy i nie będzie droższe. Gdyby nie import to byście nas wykończyli. Wy nie walczycie o przetrwanie. Wy walczycie o luksus.
Wstyd mi że pojechałem. Wykorzystano mnie do swoich politycznych celów kilku aktywistów byłej samoobrony.
To nie byli rolnicy tylko politycy. Działacz prochoń z resztą klakierów z demonstracji od górników.
Na wstyd za póżno przecież nawet małe dzieci wiedzą,że chodzi na stołki.Mówiąc kolokfialnie zostaliśmy kolejni raz wydymani
Masz racje Gienia. Przecież wiemy ze nie tak miało być, prochoń i ten poseł z pisu zepsuli nam całość. Ehhh nigdy więcej nie dam się wydymać tak. Bowiem zrobiono ze.mnie politykiera a ja zwykły rolnik
Wstawić nakaz posiadania aktualnych badań psychiatrycznych przed każdym parkingiem. Zwłaszcza EP.
Po jaką cholerę? Sytuacja jest prosta: nie mogę zamieścić komentarza. A próba kontaktu na PW z moderatorem kończy się komentarzem "wystąpił błąd serwera".
A teraz spróbuję jeszcze raz wkleić mój komentarz...
I dupablada. Więc się wylogowuję i wklejam jako gość. Niech moderator podziała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!