metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
na drzewo ~na drzewo (Gość)16.02.2015 21:18

"epikiller" napisał(a):

tam gościu twoje miejsce

43

ja ~ja (Gość)19.02.2015 22:33

"ciemnogród"...przecież kary za przekroczenie kwot wynikają z dyrektyw unijnych, a "słynne"już odszkodowania za dziki to nie rząd ale koła łowieckie z terenu...a niech przyjadą w lipcu-sierpniu a nie teraz gdy trzymają łapy pod d...ą i nudzi im się a jestem przekonany ze połowa z nich nie wie o co chodzi

14

ares1 ~ares1 (Gość)20.02.2015 10:17

PSL przed wyborami zrobił tak . Ojciec ma gospodarstwo 40 letni ,oddaje gospodarstwo w dzierżawę synowi ,syn 20 lat . Syn dostaje od rzadu 100 tys jako młody rolnik , 30 tys może kupić co chce 70 maszyna pole . Syn zapisuje ojca do krus jako domownika na jego własności , i ten ojciec dalej pracuje na swoim polu ale ma 100 tys . Młody rolnik co już dostał min 5 lat temu 100 tys oddaje w dzierżawę swojej dziewczynie i znowu 100tys dziewczyna nie pracuje na tej gospodarce tylko tatuś albo synek i co wy na to ???

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat