a ja protestuje przeciwko rozjeżdżaniu ulic traktorami- i bez tego można resory połamać w Piotrkowie!
Świń mamy za dużo. To przecież nie nowość. Odciąć koryto i wszystko wróci do normy!
Ten łysy z tyn szaliczkiem na szyi to prawdziwy polski rolnik z krwi i kości.
No i tak miało być.Poszło w świat ...no poza granicę wojwództwa. Może.
Do roboty niech sie wezma wkoncu ludzie tyraja dzien w dzien to siły nie maja a ci popracuja pare miesiecy w wygodnych traktorach i placza wiecznie. Ciekawe czy tez by strajkowali jak żniwa beda.
Byłem dzisiaj na wsi u autentycznie biednych i zapracowanych rolników. Wszyscy oni podsumowali krótko, że w tym strajku nie biorą udziału osoby, którym faktycznie jest źle, tylko takie którym marzy się druga "lepperiada". Nie mam nic przeciwko pomocy rolnikom, jednak niech pieniądze dotrą do tych, którzy ich faktycznie potrzebują. I przy okazji... skoro dać rolnikom, to także robotnikom, urzędnikom, drobnym przedsiębiorcom, górnikom, kolejarzom... itd. itd. Dlaczego kogoś faworyzować? Albo wszystkim, albo nikomu.
niech wprowadzą akcyzę na wieprzowinę to cena wzrośnie:-)Świń jest za dużo dlatego cena leci prowo wolnego rynku.Kochani rolnicy komuna się skończyła choć nie do końca i państwo nie ma wpływu na ceny towarów...tak ciężko to zrozumieć???!!!
Brawo rolnicy! Lemingi nie są w stanie nawet teraz pojąć, że obcy bucior przyciska ich pustostany ku ziemi, jak już dociśnie, to obca nahaja spadnie na ich grzbiety i nie będą /choć może i by chcieli się bronić/ mogli już nic zrobić. BĘDĄ TYLKO NIEWOLNIKAMI WE WŁASNYM KRAJU!!!
cebulaki zazdroszczą rolnikom traktorów haha To tak jakbym Ci zazdrościł nowej łopaty w pracy. Przeciez to ich narzędzie pracy a nie samochód na zakupy. Wiadomo , że wam wystacza tylko woda w kranie nażreć się pasztetu z dyskontu, ale ludzie widocznie mają też inne wymagania niz wy pracujący za 1200 zł
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!