Utrudniają zwykłym ludziom życie, a rząd jak miał ich gdzieś dalej ma i teraz za to co robią stwierdzam, że bardzo dobrze i za takie zachowania nie powinni nic dostać! Ludzie jadą z dziećmi w trasie, albo spieszą się bo coś ważnego jest w ich życiu, a Wy sobie protestujecie, bo wiecznie Wam mało. Mam nadzieję, że nic to im nie da i nie należy się coś więcej za utrudnianie życia! Jak dla mnie idiotyczne zachowanie.
Moja firma poniesie gigantyczne kary za nie dojechanie na czas.Powiedzialem sobie że ja i nie tylko jak przyjdzie potrzeba żeby przewieź wam zboże to zaśmieje się wam w twarz!
Trzeba było nie głosować na PIS.Sami tego chcieliście.Wojciechowski przyznał ,że to pomysł pisowski powstały w Warszawie.
Czy rolnicy naprawią ulice Kasztelańską rozjechaną przez te wypasione ciągniki? Dziura na dziurze i błolta po kostki.
Cała prawda przeciwko czemu protestują wsiowi teroryści.
https://www.fundacjazielonylad.pl/czym-jest-europejski-zielony-lad/
A tak krzyczą przeciwko zatrutej żywności z Ukrainy, sami ją popierając. Ciekawe, kto na tym zyska. Ja natomiast chcę żyć w czystym środowisku, czystym powietrzu, jeść ekologiczną żywność i cieszyć się piękną Ziemią. A nie jeść tablicę Mendelejewa (tak, tą "zdrową polską żywność"), oddychać wszelkimi możliwymi związkami chemicznymi, kąpać się w ściekach, a owady i dzikie zwierzęta oglądac w tv.
A zastanawialiście się, kto tak naprawdę zyskuje na tych sterowanych protestach? Każdy niech sobie sam odpowie.
PiS rozłożył rolnictwo na cacy przez 8 lat i są efekty. Teraz 8 tygodni nowego rządu a Ci protestują
A kto doczytał czego dotyczył zielony ład? Dotyczył, bo pod wpływem protestów, UE wycofuje się z kolejnych postulatów. Ograniczenie używania nawozów i pestycydów, ograniczenie używania antybiotyków w hodowli, ugorowanie 4 procent ziemi, żeby zapewnić bioróżnorodność i regenerację gleby, przeznaczenie 7 procent upraw pod uprawy ekologiczne, wspieranie idei od pola do stołu. Ale spoko, wspierajmy rolników, jedzmy złom
Wyjść z Unii subito! Zero dopłat, zero pomocy, żadnego dostępu do rynku unijnego. Tylko eksport na wschód do Rosjj i Białorusi.
Chceta chłopki kasy ,płaćta ZUS a nie kruz!.Chceta kostki na podwórku ,to se zaoszczyństa a nie bedzieta zadłużać kraj!
Nie rozumiem jednego, skoro rolnictwo stało się nieopłacalne to po co się nim zajmować. Rolnik powinien zmienić branżę i tyle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!