metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tamitu ~Tamitu (Gość)20.02.2024 22:46

Utrudniają zwykłym ludziom życie, a rząd jak miał ich gdzieś dalej ma i teraz za to co robią stwierdzam, że bardzo dobrze i za takie zachowania nie powinni nic dostać! Ludzie jadą z dziećmi w trasie, albo spieszą się bo coś ważnego jest w ich życiu, a Wy sobie protestujecie, bo wiecznie Wam mało. Mam nadzieję, że nic to im nie da i nie należy się coś więcej za utrudnianie życia! Jak dla mnie idiotyczne zachowanie.

55

Patelnia ~Patelnia (Gość)20.02.2024 19:21

Moja firma poniesie gigantyczne kary za nie dojechanie na czas.Powiedzialem sobie że ja i nie tylko jak przyjdzie potrzeba żeby przewieź wam zboże to zaśmieje się wam w twarz!

1316

wkurzony ~wkurzony (Gość)21.02.2024 07:10

Trzeba było nie głosować na PIS.Sami tego chcieliście.Wojciechowski przyznał ,że to pomysł pisowski powstały w Warszawie.

84

? ~? (Gość)21.02.2024 07:20

Czy rolnicy naprawią ulice Kasztelańską rozjechaną przez te wypasione ciągniki? Dziura na dziurze i błolta po kostki.

97

? ~? (Gość)21.02.2024 07:39

Cała prawda przeciwko czemu protestują wsiowi teroryści.
https://www.fundacjazielonylad.pl/czym-jest-europejski-zielony-lad/
A tak krzyczą przeciwko zatrutej żywności z Ukrainy, sami ją popierając. Ciekawe, kto na tym zyska. Ja natomiast chcę żyć w czystym środowisku, czystym powietrzu, jeść ekologiczną żywność i cieszyć się piękną Ziemią. A nie jeść tablicę Mendelejewa (tak, tą "zdrową polską żywność"), oddychać wszelkimi możliwymi związkami chemicznymi, kąpać się w ściekach, a owady i dzikie zwierzęta oglądac w tv.
A zastanawialiście się, kto tak naprawdę zyskuje na tych sterowanych protestach? Każdy niech sobie sam odpowie.

32

Dasiek ~Dasiek (Gość)20.02.2024 21:32

PiS rozłożył rolnictwo na cacy przez 8 lat i są efekty. Teraz 8 tygodni nowego rządu a Ci protestują

1216

ja ~ja (Gość)21.02.2024 00:04

A kto doczytał czego dotyczył zielony ład? Dotyczył, bo pod wpływem protestów, UE wycofuje się z kolejnych postulatów. Ograniczenie używania nawozów i pestycydów, ograniczenie używania antybiotyków w hodowli, ugorowanie 4 procent ziemi, żeby zapewnić bioróżnorodność i regenerację gleby, przeznaczenie 7 procent upraw pod uprawy ekologiczne, wspieranie idei od pola do stołu. Ale spoko, wspierajmy rolników, jedzmy złom

146

gosciula ~gosciula (Gość)20.02.2024 13:15

Wyjść z Unii subito! Zero dopłat, zero pomocy, żadnego dostępu do rynku unijnego. Tylko eksport na wschód do Rosjj i Białorusi.

810

Człowiek ~Człowiek (Gość)20.02.2024 23:09

Chceta chłopki kasy ,płaćta ZUS a nie kruz!.Chceta kostki na podwórku ,to se zaoszczyństa a nie bedzieta zadłużać kraj!

1112

Specjalista ~Specjalista (Gość)20.02.2024 21:49

Nie rozumiem jednego, skoro rolnictwo stało się nieopłacalne to po co się nim zajmować. Rolnik powinien zmienić branżę i tyle.

614

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat