Miastowym to zawsze źle. Wielcy panicze z piotrkowskiego grodu zajadający kawior i popijający szampana. Gdzie nie spojrzeć na kamienice i ruiny w tym ich mieście, to smród, brud i ubóstwo. Nawet nie chce się z miotłą wyjść i ogarnąć tego syfu, wokół którego mieszkają. Czekają tylko aż ktoś za nich zrobi, mieszczaństwo wielkie!
A czemu policja utrudnia zwykłym kierowcom życie a nie pilnuje porządku publicznego
Jak odpuszczą chłopom to olej rzepakowy w sklepie będziecie mieli po 13zł za litr.Mąka będzie 8zł.Po drugie zakup z Ukrainy zbóż jest na poziomie 20 miliardów ,a sprzedaż towarów spożywczych typu sałata kapusta itp.na kwotę 50 miliardów zł.Więc trzeba wyciągnąć wnioski bo jak zablokujemy zakup to się zacznie strajk z drugiej strony hodowców i przetwórstw.Trochę logiki.Unia nauczyła dawać dopłaty na wszystko i tu mamy problem bo z rolników się biznesmeni zrobili.
Czytam te komentarze i mogę powiedzieć. Oj narodzie, aleś ty głupi. Obudzicie się wszyscy jak was rachunki za prąd i ogrzewanie zjedzą. A to już od czerwca. Powinniśmy się wszyscy jednoczyć, a nie dzielić. Władzy taki podział społeczeństwa pasuje.
Nie myślałem że w mieście imigrantów z okolicznych wiosek,sami fajnopolacy, uśmiechnięci jaka nienawiści!
Czy rolnik i ciągnik nie powinien być na polu? Brak zdjęcia? To zapraszam do okienka w PUP znajdę wam odpowiednie zajęcie że czasu wam braknie na takie wybryki.
Strajkują Bo mają prawo. Bo zboże im nie pasuję z Ukrainy Bo tanie. A jak sami w swoich gospodarstwach zatrudniają ukrainców Bo tani. To jest dobrze bo polak za miskę ryżu nie chcę robić. Jak unia daję to dobrze bo się bierze. Ale jak Unii trzeba dać to już źle. Ja rolników nie żałuję. Niech najpierw zaczną zatrudniać Polaków i dobrze płacić im. Wtedy to można żałować. Bo ceny dzięki zbożu z Ukrainy w sklepach są niskie. Był olej za 12 A teraz za 6. Widać różnicę. A blokada dróg utrudnia życie zwykłym obywatelą A nie polityką.
Zabrać wszystkie dotacje to i niech placom zus jak każdy pracujący a nie tylko być pasorzytem spolecznym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!