Ale się uparli na ten Srock. Niech blokują drogę na Sulejów i jednocześnie mówią, żeby zbudowali S12. Dwie pieczenie na jednym ogniu, a ruch tylko raz zblokowany. Zresztą na Sulejów i tak są korki.
Nie ma już w tym kraju innych dróg? Niech se blokuje drogę koło Sieradza czy tam Wielunia skąd pochodzi
No tych to mi brakowało, dawno nic nie zablokowali. Czy można składać wnioski o zablokowanie konkretnych dróg czy już rozkład jest zrobiony na ten rok?
No tak chłopy w polu skończyli to im się nudzi i będą utrudniać życie normalnym ludziom.Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie??Jedźcie do pinokia pod sejm a nie drogi blokować!!
A ja temu pieskowi bym plery wyprostowalm kto Cię finansuje głosowała wieś napis policja powiną lac po piętach ty pajaców co im zawsze mało jak pasorzyty spoleczne się zchowuja płacić zus
Trzeba udać się do pani Małgosi p ona ogarnia takie protesty ma poparcie u emerytów przyda się pomoc
Mateusz miał ważniejsze spotkanie w loży masońskiej w sprawie zniewolenia swoich rodaków przez Szajbe 19
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!