metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Epiep ~Epiep (Gość)19.08.2021 07:07

Krzykacz w białej koszuli jak tylko do koryta się dostanie oleje rolników,

83

?? ~?? (Gość)19.08.2021 07:22

Ja tam nie narzekam.Kombajn Class beemka x 5,ciągnik dżon dir.

63

Witow ~Witow (Gość)18.08.2021 19:22

Pis oszukał i wyzyskał polską wieś. Tylko kasa i Stołki dla swoich. Wszystkie agencje rolne obstawione przez działaczy partyjnych w Piotrkowie np. Pani Misiewicz

1111

an ~an (Gość)19.08.2021 09:31

Was trzeba zablokować zapobiegawczo żebyście nie blokowali ulic.Pojedziemy was zablokować w waszych posesjach.Chcecie obalać rząd .Pytanie tylko po co i dla kogo to robicie?.Waszych produktów nie ma w marketach to blokujcie markety a nie ulice niczemu nie winnym ludziom .

32

Tolka ~Tolka (Gość)18.08.2021 21:19

A co miastowy rozumie ???
Dlanich Biedronka Lidl i najlepiej jeszcze w niedziele zeby otwarte byly i żony upadlych rolników na kasach i tyle im wystarczy !!!!

412

yova ~yova (Gość)19.08.2021 13:36

Pieniacz kursuje między Srockiem a Helem,mam nadzieje,że policja zrobi mu w kńcu kuku.

21

anty ~anty (Gość)19.08.2021 13:53

Niech sobie inne miejsce znajdą na protesty. Nie głosowałem na PiS w przeciwieństwie blokujących a co chwila mi dokuczają bo się obrazili.... na PiS. No to se blokujcie PiS a nie uczciwych ludzi.

50

Amen ~Amen (Gość)19.08.2021 12:28

Po raz kolejny pytam. Protest protestem a jak wygląda sprawa produktów rolnych przesiąkniętych wręcz rakotwórczym glifosatem? Świnie z tuczu nakładczego nafaszerowane paszami GMO są zdrowe? Panie Michale kiedy odważy się Pan poruszyć ten temat? Bronicie świń przed jakimś wirusem a nie robicie absolutnie nic aby obronić polskiego konsumenta przed spożywaniem GMO i glifosatu. Raporty NIK doskonale pokazały ile chemii spożywamy. Całe szczęście coraz więcej ludzi się budzi i zaczyna dostrzegać ten problem a po badaniach krwi na zawartość glifosatu wielu jest naprawdę w szoku!

30

Kk ~Kk (Gość)19.08.2021 10:51

A co Ziemba na te strajki powie? Opublikuje coś na Facebooku?

30

Qwery ~Qwery (Gość)19.08.2021 12:02

Zero dofinadawania nie umiesz to nie rub

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat