A gdzie wsparcie od swojego guru posła Janusza i całej chłopskiej partyi?.
Chłopi wam się nawet protestować nie chce. Przy odrobinie dobrych chęci, lepszej organizacji i sensownym przywództwie zmieciecie ten rząd złodziejski z powierzchni na wieki wieków.
Po raz kolejny pytam. Protest protestem a jak wygląda sprawa produktów rolnych przesiąkniętych wręcz rakotwórczym glifosatem? Świnie z tuczu nakładczego nafaszerowane paszami GMO są zdrowe? Panie Michale kiedy odważy się Pan poruszyć ten temat? Bronicie świń przed jakimś wirusem a nie robicie absolutnie nic aby obronić polskiego konsumenta przed spożywaniem GMO i glifosatu. Raporty NIK doskonale pokazały ile chemii spożywamy. Całe szczęście coraz więcej ludzi się budzi i zaczyna dostrzegać ten problem a po badaniach krwi na zawartość glifosatu wielu jest naprawdę w szoku!
Niech sobie inne miejsce znajdą na protesty. Nie głosowałem na PiS w przeciwieństwie blokujących a co chwila mi dokuczają bo się obrazili.... na PiS. No to se blokujcie PiS a nie uczciwych ludzi.
Pieniacz kursuje między Srockiem a Helem,mam nadzieje,że policja zrobi mu w kńcu kuku.
A co miastowy rozumie ???
Dlanich Biedronka Lidl i najlepiej jeszcze w niedziele zeby otwarte byly i żony upadlych rolników na kasach i tyle im wystarczy !!!!
Was trzeba zablokować zapobiegawczo żebyście nie blokowali ulic.Pojedziemy was zablokować w waszych posesjach.Chcecie obalać rząd .Pytanie tylko po co i dla kogo to robicie?.Waszych produktów nie ma w marketach to blokujcie markety a nie ulice niczemu nie winnym ludziom .
Pis oszukał i wyzyskał polską wieś. Tylko kasa i Stołki dla swoich. Wszystkie agencje rolne obstawione przez działaczy partyjnych w Piotrkowie np. Pani Misiewicz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!