Phi, tyż mi wyzwanie... A może by tak pójść o krok dalej i całkiem z jedzenia zrezygnować? Można dupę kołkiem zabić, i jeść nie będzie trzeba.
Teraz za ekspertów od wszystkiego robią rozmaite "gwiazdy" i celebryci. A stado baranów łyka te ich wszystkie oralne wypierdziny niczym pelikan ryby. To, czy Iksiński zje kotleta, czy nie, wpłynie na "kondycję planety" i "kryzys klimatyczny". Wpływ diety na kondycję Iksińskiego "ekspertów" nie obchodzi. A na to, że "gwiazdy" przechodzą "kryzys umysłowy" to nikt jakoś nie zwraca uwagi. A powinni wszyscy!
Ja proponuję przemianować na vaginuary, bo chyba nazbyt wielu zwyczajnie ocipiało...
Zamiast coraz dziwniejszych diet, proponuję zastosować głowadzik (na główkę okładzik).
0biad z miesa jest duzo tanszy niz rozne diety weganskie,sranskie itd.Ja ciezko pracuje i musze zjesc porzadny posilek z miesa.Zjedz salate i idz zapieprzaj 12 h na zimnie.
Moje postanowienie na 2020 to jeść jak najwięcej mięsa. Jak mi ktoś mówi, że to niezdrowe, to zjadam wtedy mięso wieprzowo - wołowe, bo wtedy mam pewność, że na jego przygotowanie poświęcono 2 rodzaje zwierząt.
Rezygnować to bym nie rezygnował ale ograniczenie większości nie powinno zaszkodzić a wręcz przeciwnie. Podstawą diety powinny być warzywa a mięso jedynie jej uzupełnieniem i urozmaiceniem. Udowodniono już że tak jest najlepiej dla zdrowia. Ale to już indywidualny wybór każdego człowieka.
Jak ktoś nie chce jeść mięsa niech nie je, jej/jego wybór ale niech się odczepi od mojej lodówki.
Gdyby diety wege byly tansze od miesnych,wiele osob mialoby szanse na zmiane przyzwyczajen
Wielkie halo, jak ktoś chce zmienić siebie i dietę to nie potrzebuje rozgłosu.Tacy bohaterowie na 2 tygodnie , ale i to się trzeba nagadać, a na mądrować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!