Rezygnować to bym nie rezygnował ale ograniczenie większości nie powinno zaszkodzić a wręcz przeciwnie. Podstawą diety powinny być warzywa a mięso jedynie jej uzupełnieniem i urozmaiceniem. Udowodniono już że tak jest najlepiej dla zdrowia. Ale to już indywidualny wybór każdego człowieka.
Moje postanowienie na 2020 to jeść jak najwięcej mięsa. Jak mi ktoś mówi, że to niezdrowe, to zjadam wtedy mięso wieprzowo - wołowe, bo wtedy mam pewność, że na jego przygotowanie poświęcono 2 rodzaje zwierząt.
0biad z miesa jest duzo tanszy niz rozne diety weganskie,sranskie itd.Ja ciezko pracuje i musze zjesc porzadny posilek z miesa.Zjedz salate i idz zapieprzaj 12 h na zimnie.
Phi, tyż mi wyzwanie... A może by tak pójść o krok dalej i całkiem z jedzenia zrezygnować? Można dupę kołkiem zabić, i jeść nie będzie trzeba.
Teraz za ekspertów od wszystkiego robią rozmaite "gwiazdy" i celebryci. A stado baranów łyka te ich wszystkie oralne wypierdziny niczym pelikan ryby. To, czy Iksiński zje kotleta, czy nie, wpłynie na "kondycję planety" i "kryzys klimatyczny". Wpływ diety na kondycję Iksińskiego "ekspertów" nie obchodzi. A na to, że "gwiazdy" przechodzą "kryzys umysłowy" to nikt jakoś nie zwraca uwagi. A powinni wszyscy!
Ja proponuję przemianować na vaginuary, bo chyba nazbyt wielu zwyczajnie ocipiało...
Zamiast coraz dziwniejszych diet, proponuję zastosować głowadzik (na główkę okładzik).
Wszystko jest potrzebne. Oczywiście w umiarze. Nie jadłam mięsa przez kilka lat i miałam potem poważne problemy zdrowotne. Teraz wróciłam do jedzenia mięsa i jest lepiej. Szczególnie młodzi ludzie nie powinni zupełnie rezygnować z mięsa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!