https://www.google.com/maps/@51.412104,19.6830032,17z
Urząd miasta korzysta chyba z tej mapy gdzie ul. Kochanowskiego jest łącznikiem między ul.Wojska Polskiego a ul. Szkolną.
Współczuję mieszkańcom tego remontu. Jednakże aby było lepiej - przez jakiś czas musi być gorzej. Życzyłbym sobie podobnych problemów w rejonie Żelazna / Roosevelta, ale niestety miasto nic nie robi...
Jeszcze raz dodam, że między ulicą Kochanowskiego a Niecałą nie ma żadnego przejścia. Pan Bąkowicz chociaż raz w życiu tu był??? Można jedynie przejść przez prywatne podwórko, które jest otwarte tylko w godzinach pracy administracji p. Dolnego. Poza tym do tej pory nie dostaliśmy żadnych informacji z numerami telefonów do kierowników budowy czy tym podobne. Jakoś do nas nie dotarły... Nie chodzi tu o to, że źle bo nam remonty w mieście robią, bardzo dobrze, że poprawiają chociaż tak byt w Piotrkowie. Ale nas zupełnie pominięto w tym wszystkim, a tak jak zaznaczyłam, wystarczy zwykła współpraca i dobry przekaz informacji. I jeszcze jedno chciałam zaznaczyć dla pań pracujących w UM, które są niedoinformowane: Na ulicy Kochanowskiego nie mieszkają 4 osoby. Są tu 4 domki jednorodzinne, dwie duże kamienice i mieszkania nad administracją. Czyli całkiem sporo osób.
Panie Bąkowicz czy o skrócie w którym mowa mamy po godzinie 16 skakać jak Wałęsa w stoczni przez płot? Człowieku co ty za bzdury wygadujesz jako rzecznik UM. Po pierwsze nie dotarły żadne informacje odnośnie telefonów do kierowników itd. Owszem była informacja o rozpoczęciu inwestycji i na tym koniec! Po wtóre kierownicy budowy w ogóle nie zostali poinformowani o ruchu mieszkańców na odprawie. Swoja drogą pozdrawiam buraka który nawet nie raczył okna samochodu otworzyć do rozmowy tylko zawzięcie żarł! Dzwoniąc do UM - Majczyna ZDIUM - Żak każdy umył ręce! Pozdrawiam sekretarkę Majczyny ( jakiś petent pyskuje )! To była urzędnicza pomoc. Dopiero wizyta u Prezesa PEUKu przyniosła efekty i pomoc! Nie wiem czemu Bóg pokarał mieszkańców płacących podatki na takich urzędników miejskich! Ja bym się zapadł ze wstydu i przeprosił ale nie Chojniak i spółka! Dalej czekamy na obiecany parking! Już czas żeby urzędnicy zrezygnowali z premii w związku z mizernym wykonywaniem swojej pracy a parking wnet powstanie! A wszystkim radzącym wyprowadzić się proponuję zastanowić się dwa razy! Kto będzie płacić podatki na darmozjadów?!
W takich sytuacjach remont powinien trwać na 2-ch zmianach a nie 7-15 i fajrant. Bo koszty... ja pier..le.!
Zamknąć peukowcom sklep z alkoholem na Ryneczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta ulica była przecież dobra przynajmniej sebixy nie mogły szaleć swoimi nowymi 20 letnimi BMW
Robią źle nierobia jeszcze gorzej.Zostawcie im dziury i niech narzekają jak mają problem i nie mogą pogodzić się z remontem przez 8 miesięcy.
"przejść się na pieszo" to można do parku na spacer. Mam samochód to chce jeździć. Proste
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!