W takich sytuacjach remont powinien trwać na 2-ch zmianach a nie 7-15 i fajrant. Bo koszty... ja pier..le.!
Panie Bąkowicz czy o skrócie w którym mowa mamy po godzinie 16 skakać jak Wałęsa w stoczni przez płot? Człowieku co ty za bzdury wygadujesz jako rzecznik UM. Po pierwsze nie dotarły żadne informacje odnośnie telefonów do kierowników itd. Owszem była informacja o rozpoczęciu inwestycji i na tym koniec! Po wtóre kierownicy budowy w ogóle nie zostali poinformowani o ruchu mieszkańców na odprawie. Swoja drogą pozdrawiam buraka który nawet nie raczył okna samochodu otworzyć do rozmowy tylko zawzięcie żarł! Dzwoniąc do UM - Majczyna ZDIUM - Żak każdy umył ręce! Pozdrawiam sekretarkę Majczyny ( jakiś petent pyskuje )! To była urzędnicza pomoc. Dopiero wizyta u Prezesa PEUKu przyniosła efekty i pomoc! Nie wiem czemu Bóg pokarał mieszkańców płacących podatki na takich urzędników miejskich! Ja bym się zapadł ze wstydu i przeprosił ale nie Chojniak i spółka! Dalej czekamy na obiecany parking! Już czas żeby urzędnicy zrezygnowali z premii w związku z mizernym wykonywaniem swojej pracy a parking wnet powstanie! A wszystkim radzącym wyprowadzić się proponuję zastanowić się dwa razy! Kto będzie płacić podatki na darmozjadów?!
Jeszcze raz dodam, że między ulicą Kochanowskiego a Niecałą nie ma żadnego przejścia. Pan Bąkowicz chociaż raz w życiu tu był??? Można jedynie przejść przez prywatne podwórko, które jest otwarte tylko w godzinach pracy administracji p. Dolnego. Poza tym do tej pory nie dostaliśmy żadnych informacji z numerami telefonów do kierowników budowy czy tym podobne. Jakoś do nas nie dotarły... Nie chodzi tu o to, że źle bo nam remonty w mieście robią, bardzo dobrze, że poprawiają chociaż tak byt w Piotrkowie. Ale nas zupełnie pominięto w tym wszystkim, a tak jak zaznaczyłam, wystarczy zwykła współpraca i dobry przekaz informacji. I jeszcze jedno chciałam zaznaczyć dla pań pracujących w UM, które są niedoinformowane: Na ulicy Kochanowskiego nie mieszkają 4 osoby. Są tu 4 domki jednorodzinne, dwie duże kamienice i mieszkania nad administracją. Czyli całkiem sporo osób.
Współczuję mieszkańcom tego remontu. Jednakże aby było lepiej - przez jakiś czas musi być gorzej. Życzyłbym sobie podobnych problemów w rejonie Żelazna / Roosevelta, ale niestety miasto nic nie robi...
https://www.google.com/maps/@51.412104,19.6830032,17z
Urząd miasta korzysta chyba z tej mapy gdzie ul. Kochanowskiego jest łącznikiem między ul.Wojska Polskiego a ul. Szkolną.
Powinno się zlikwidować całe miasto jeśli ma takich mieszkańców jak ty 97-300
Co by nie było robione- mieszkańcy ulicy Kochanowskiego zawsze szukają problemu i są mocno konfliktowi.Czy to zima, czy lato, czy mały remont, czy duzy- zawsze jest problem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!