Nie jestem strażakiem. Jestem zwykłym mieszkańcem, który w odróżnieniu od sprawcy całego zamieszania, wie, co robić w takich wypadkach. Wystarczyłby telefon na 997 i wszystko by było wiadomo.
teraz też to wiemy "mądry polak po szkodzie" ale stało się jak się stało i nie należy kłamać to strażacy kazali położyć granat pod drzewem a nie został tam zostawiony przez nas i nie jesteśmy starymi a głupimi
ale co wiadomo ??
Mądry człowiek nie rusza znalezionych materiałów wybuchowych. A Wy zawieźliście go do centrum Rozprzy. Mieliście więcej szczęścia niż rozumu, że nie wybuchł podczas przewożenia. A gdyby przed policją znalazły go jakieś ciekawe dzieci? Nie oglądacie telewizji?
Jak to co? Policjant na 222% powiedziałby co robić w przypadku takiego znaleziska, skoro 51-letni człowiek nie wie.
Piotrkowianin wiemy ze nie powinien tego ruszac. Ale pomysl ten czlowiek mimo wszystko zrobil dobrze bo w ignacowie jesli mieszka blisko http://www.progas.com.pl/ a dokladnie flaga gaz to jak by granat wybuch i rozwalilo zbiorniki z gazem to by do piotrkowa doszla fala po wybuchu
policjant ha ha powiedział,że najlepiej było go wyrzucić do śmieci to w niedziele nie byłoby tyle pracy i nikt o niczym by nie wiedział faktycznie jesteśmy staży a głupi,ale człowiek uczy się na błędach a kto ich nie popełnia to myślę że .....
a wegetuje
W art. nie ma podanych personaliów mężczyzny. W radiu też nie podali. Tylko tyle, że 51 lat i z Łodzi. Więc o co chodzi? Nie uważasz, że trudno bylo dotrzeć do pana siedzącego w areszcie??? Policja i straż podała tak a nie inaczej. Dlaczego im nie wierzyć?! W dodatku kto o zdrowych zmysłach bierze granat reczny f1 OWIJA GO TASMA i wsiada z nim do samochodu??? Toż podejrzewam, że dziecko wiedziałoby, że na policje się dzwoni, a nie takie kwiatki! Swoim zachowaniem facet naraził wiele osób! Nie tylko zostawiając go pod drzewem, ale i w ogóle wsiadając do auta! A gdyby wybuchnął po drodze? Słuchałam dziś w Strefe tego. To się w głowie nie mieści.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!