metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)04.07.2011 10:59

Wyjaśnienia wymaga, dlaczego "nie udało się uzyskać pomocy od strażaków".
Bali się...? ;D

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.07.2011 11:44

"P51" napisał(a):
Wyjaśnienia wymaga, dlaczego "nie udało się uzyskać pomocy od strażaków".
Bali się...? ;D

Nie bali się, tylko nie mieli uprawnień, ani środków technicznych do usuwania niewypałów. Tym zajmują się tylko saperzy.

00

P51 ~P51 (Gość)04.07.2011 11:49

"Piotrkowianin" napisał(a):
Nie bali się, tylko nie mieli uprawnień, ani środków technicznych do usuwania niewypałów. Tym zajmują się tylko saperzy.

Ciiicho , wiem ... ;-)
Ja tylko tak specjalnie, bo artykuł tak jednoznacznie czytelny,że aż chce się "podworować"... ;-)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.07.2011 18:56

http://www.piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/978345,powiat-piotrkowski-przez-granat-najedli-sie-strachu,id,t.html#55b92a836cf970d4,1,3,4

Cytuję:
Ze wstępnych ustaleń wynika, że 51-letni mieszkaniec Łodzi podczas prac remontowych w domu kupionym w jednej z pobliskich miejscowości znalazł na strychu granat ręczny.

Stary, a głupi. Mam nadzieję, że zostanie obciążony pełnymi kosztami akcji.

00

tasha ~tasha (Gość)04.07.2011 19:28

a może Pani redaktor która to pisała powinna najpierw skontaktować się z osobą,której to dotyczy, a tam może dowiedziałaby się całej prawdy jak to wyglądało a nie nagłaśniać tej sprawy w ten sposób, to strażacy kazali złożyć granat pod drzewem, a nie mąż go porzucił i zrobiono z niego i naszej rodziny terrorystów i bandytów i mafie w ciągu jednej godziny .Więc może byłoby dobrze zasięgnąć wiedzy u dwóch stron .Ponadto uważam,że na służbie nie należy pić i swoj
ą niewiedzą i nieodpowiedzialnością obciążać innych takie jest moje zdanie,ale uważam,że postąpiliśmy słusznie choć słyszeliśmy że lepiej było wyrzucić do śmieci a nikt w NIEDZIELE nie musiałby wykonywać pracy

00

paf paf ~paf paf (Gość)04.07.2011 20:22

Dziennik troche pozno o tym pisze...
A 51 lat to chyba nie taki stary!!!!!!!!

00

TASHA ~TASHA (Gość)04.07.2011 20:38

a może Pani redaktor zapytałaby o przebieg wydarzeń osobę która to zrobiła i dlaczego tak, a wtedy znała by całą prawdę bezpośrednio a nie z opowieści ludzi którzy boją się o swoje stołki a byli lekko po drinku??????? i najlepiej zgonić winę
na 51 łodzianina, który porzucił!!!!!!! granat pod drzewem,jak łatwo jest zrobić z normalnego uczciwego obywatela zrobić bandytę,terrorystę itp, bo nie chce się brać odpowiedzialności /gdzie jest prawda????????????????/

00

TASHA ~TASHA (Gość)04.07.2011 20:47

PIOTRKOWIANIN
życzę Ci tego samego co spotkało nas a chętnie Ci wtedy pomogę
tylko jest nie fer robić z kogoś bandytę i terrorystę przetrzymywać 24 godziny w areszcie, a mając 51 lat jest się w pełni odpowiedzialnym i dba się o bezpieczeństwo rodziny i osób trzecich myślę że to niektóre służby nie znają przepisów ani procedór

00

TASHA ~TASHA (Gość)04.07.2011 20:49

PIOTRKOWIANIN
jesteś strażakiem

00

TASHA ~TASHA (Gość)04.07.2011 20:51

i boisz się żeby nie obciążyli straży???????????????????

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat