Wyjaśnienia wymaga, dlaczego "nie udało się uzyskać pomocy od strażaków".
Bali się...? ;D
Nie bali się, tylko nie mieli uprawnień, ani środków technicznych do usuwania niewypałów. Tym zajmują się tylko saperzy.
Ciiicho , wiem ... ;-)
Ja tylko tak specjalnie, bo artykuł tak jednoznacznie czytelny,że aż chce się "podworować"... ;-)
Stary, a głupi. Mam nadzieję, że zostanie obciążony pełnymi kosztami akcji.
a może Pani redaktor która to pisała powinna najpierw skontaktować się z osobą,której to dotyczy, a tam może dowiedziałaby się całej prawdy jak to wyglądało a nie nagłaśniać tej sprawy w ten sposób, to strażacy kazali złożyć granat pod drzewem, a nie mąż go porzucił i zrobiono z niego i naszej rodziny terrorystów i bandytów i mafie w ciągu jednej godziny .Więc może byłoby dobrze zasięgnąć wiedzy u dwóch stron .Ponadto uważam,że na służbie nie należy pić i swoj
ą niewiedzą i nieodpowiedzialnością obciążać innych takie jest moje zdanie,ale uważam,że postąpiliśmy słusznie choć słyszeliśmy że lepiej było wyrzucić do śmieci a nikt w NIEDZIELE nie musiałby wykonywać pracy
Dziennik troche pozno o tym pisze...
A 51 lat to chyba nie taki stary!!!!!!!!
a może Pani redaktor zapytałaby o przebieg wydarzeń osobę która to zrobiła i dlaczego tak, a wtedy znała by całą prawdę bezpośrednio a nie z opowieści ludzi którzy boją się o swoje stołki a byli lekko po drinku??????? i najlepiej zgonić winę
na 51 łodzianina, który porzucił!!!!!!! granat pod drzewem,jak łatwo jest zrobić z normalnego uczciwego obywatela zrobić bandytę,terrorystę itp, bo nie chce się brać odpowiedzialności /gdzie jest prawda????????????????/
PIOTRKOWIANIN
życzę Ci tego samego co spotkało nas a chętnie Ci wtedy pomogę
tylko jest nie fer robić z kogoś bandytę i terrorystę przetrzymywać 24 godziny w areszcie, a mając 51 lat jest się w pełni odpowiedzialnym i dba się o bezpieczeństwo rodziny i osób trzecich myślę że to niektóre służby nie znają przepisów ani procedór
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!