Jak marzenie? Jakaś taka krzywa jakby:
Za takie marzenia to ja dziękuję. ;)
Co ci księża tam robią? Szczyt chamstwa! Zero udziału kleru w uroczystościach państwowych!!!
gratulacje dla pana wojta , to czlowiek ktory cos robi a nie jak poprzednik. a co do ciebie olo to brak slow
Olo! Księża byli tam bardzo ważni, bo wszyscy przybyli goście dziękowali im za to że szkoła powstała:) Modlili się gorąco, podczas gdy taki wójt tylko głowił się skąd wykombinować bagatela 13mln. ;)Więc rozumiesz już że bez nich nic by nie powstało:)
[cytat="Piotrkowianin"]Jak marzenie? Jakaś taka krzywa jakby:
Za takie marzenia to ja dziękuję. ;)
""""""Cale 28m. przedniej strony czyli glownego wejscia jest otoczona taka sciana i to na zywo naprawde ladnie wyglada wiec skoro nie wiesz na czym to polego to sie nie udzielaj.
Udział w uroczystości proboszcza parafii Gomulin jest całkowicie uzasadniony. Wielki wkład tego niezwykłęgo człowieka w integrowanie i mobilizowanie do działania lokalnej społeczności oraz władz to rzecz znana wszystkim tym, którzy w tych działaniach od lat bezpośrednio uczestniczą. Ze skutkiem jak widac - wspaniałym.
OOOOOOOOOOO!!!! Psikałam się ze śmiechu. Miejsce klechy jest na plebani. Tylko i wyłącznie tam!!!
Chyba w ..... ludzi do kupowania "Niedzieli"
Pan Drozdek (fantastyczny człowiek) oprócz tego że coś robi to jeszcze na otwarciu kompleksu wykonał "skok radości" przed całą zgromadzoną publicznością :). Szkoda że nikt tego nie nagrał. Zrobiłby furorę na YouTube:) Serdecznie pozdrawiam Pana Wójta.
Jeśli ktoś nie był, lub nie jest z Gomulina to proszę niech się nie wypowiada. Mieszkańcy Gomulina to ludzie wspaniale zitegrowani , szanujący się nawzajem , to wspaniali , i bardzo gościnni ludzie. A Proboszcza kochają ,bo Kościól i Religia to dla nich priorytet. A w historii Gomulina nie było jeszcze nigdy żadnej uroczystości bez ksiedza. wiec proszę nas nie obrażać i uwagi na temat Ksieży zostawić dla siebie. Dumna Gomulinianka!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!