Jak marzenie? Jakaś taka krzywa jakby:
Za takie marzenia to ja dziękuję. ;)
Co ci księża tam robią? Szczyt chamstwa! Zero udziału kleru w uroczystościach państwowych!!!
gratulacje dla pana wojta , to czlowiek ktory cos robi a nie jak poprzednik. a co do ciebie olo to brak slow
Olo! Księża byli tam bardzo ważni, bo wszyscy przybyli goście dziękowali im za to że szkoła powstała:) Modlili się gorąco, podczas gdy taki wójt tylko głowił się skąd wykombinować bagatela 13mln. ;)Więc rozumiesz już że bez nich nic by nie powstało:)
[cytat="Piotrkowianin"]Jak marzenie? Jakaś taka krzywa jakby:
Za takie marzenia to ja dziękuję. ;)
""""""Cale 28m. przedniej strony czyli glownego wejscia jest otoczona taka sciana i to na zywo naprawde ladnie wyglada wiec skoro nie wiesz na czym to polego to sie nie udzielaj.
Udział w uroczystości proboszcza parafii Gomulin jest całkowicie uzasadniony. Wielki wkład tego niezwykłęgo człowieka w integrowanie i mobilizowanie do działania lokalnej społeczności oraz władz to rzecz znana wszystkim tym, którzy w tych działaniach od lat bezpośrednio uczestniczą. Ze skutkiem jak widac - wspaniałym.
OOOOOOOOOOO!!!! Psikałam się ze śmiechu. Miejsce klechy jest na plebani. Tylko i wyłącznie tam!!!
Chyba w ..... ludzi do kupowania "Niedzieli"
Pan Drozdek (fantastyczny człowiek) oprócz tego że coś robi to jeszcze na otwarciu kompleksu wykonał "skok radości" przed całą zgromadzoną publicznością :). Szkoda że nikt tego nie nagrał. Zrobiłby furorę na YouTube:) Serdecznie pozdrawiam Pana Wójta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!