Co niektórzy się tak czepiają wagoników... Trzeba było ruszyć ze swoją psudokampanią z balonikami...
Modernizacja ciepłownictwa - wydzierżawić na 30 lat PGE lub Dalkii, wziąć opłatę balonową żeby zatkać dziurę w budżecie miasta i wywalić pracowników na bruk - to tak ma wyglądać modernizacja wg ekipy Chojniaka???
Po obejrzeniu zdjęcia nr 4 postanowiłem, że oddam swój głos na Ruch Pogodnych Serc Dawcy Zbyszka Hajduka. To dzięki tej pani z balonikiem.
Też tak myślę, wygra pan Chojniak. Kontrkandydata nie widzę.
Jadzia,Jadzia,Jadzia musi być - jak nie ma Jadzi.............................................................................. to nie ma wyborów
Brawo Leszek! Kiedy otwierasz filie moszczenickiej siłowni w Piotrkowie?
Drogi Panie Maszynisto, odczep się Pan od mojego wieku, jestem młoda, piękna, zgrabna i powabna :)
Radnym z razem dla, już dziękujemy. Czas na zmiany. Tylko PiS . Nadchodzimy
ale impreza hah i baloniki były hah ktoś miał dobry pomysł z tymi baloniki i teraz podchwycili hehe :)
Co jak co, ale wasze żałosne przepowiednie się jakoś jeszcze nie spełniły... Obrażacie tylko prezydenta i jego ekipę, ponieważ nie macie żadnych sensownych argumentów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!