Zdjęcie nr 4 przedstawia elektorat Chojniaka, szkoda tylko, że właśnie takich ludzi w tym grajdole jest najwięcej - miasto emerytów i rencistów...
Chojniak może przejdzie ale większość tych radnych może już pożegnać się ze stołeczkami. I bardzo dobrze
Zazdroscisz wyksztalcenia??? trzeba bylo sie uczyc hi hi
Wyborcy!. Zapamiętajcie te nazwiska. Konieczko - ma co robić w szpitalu , jest lekarzem niech się zajmie szpitalem albo niech zwolni te funkcję innemu., poprzednio startował od {Pana Maćkowiaka.Pan Błaszczyński lekarz do pracy a nie siedzenia Załoga poprzednio od Pana Maćkowiaka -zdrajca.- nie głosujcie niech robi lepszą kiełbasę. Wszyscy , którzy pracują w urzędzie - niech lepiej wypełniaj SWOJĄ SLUŻBĘ WOBEC MIESZKAŃCÓW, STARTUJĄ TYLKO PO TO BY ZLAPEĆ WIĘCEJ PUNKTÓW DLA chojniaka. ,dyr. OSIR-u jeszcze sprawa balonu jest w sądzie- nie glosowac.Zapamiętajcie Chojniak nie może być dalej prezydentem- należy skończyć z obecnymi układami. Brylski na Prezydenta.
Wagoniki, super sprawa. Rozpoczyna się zabawa. Wygra nasz Krzysio Wielki bo chłop jest mądry i nie toleruje fuszerki.
Sama "młodzież" na tych zdjęciach i garstka przydupasów Krzysztofa, którzy są zwykłymi nieudacznikami i nic innego nie umieją robić jak tylko w ten czy inny sposób doić i żerować na mieszkańcach naszego miasta.
Chojniak przed referendum obiecywał, że nie będzie podwyżek a tu co niedługo po tym podwyżka wody i ścieków.
Ja juz mu przestałem wierzyć bo jak nazwać osobę, która mówi jedno a robi drugie ? Macie pomysł jak go nazwać ???
do magistra*** widzę że nie masz rodziców, dziadków... kiedyś tez będziesz w ich wielu. Młodość nie trwa wiecznie
Jak patrze kogo na radnych wystawia PIS to wiem jedno, moja rodzina nie odda głosu na nich! Wstyd
Statek tonie... wystarczy spojrzeć na zdjęcia. Tłumów nie było, średnia wieku mocno wysoka - ludźmi takimi łatwo manipulować. Nawet części kandydatów na radnych zabrakło, nie przyszli ... bo już nie wierzą w sukces Chodnika. No i kandydaci na radnych z Gajkowic, Moszczenicy i Sulejowa się pojawili, takich ma kandydatów Chodnik i Razem dla siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!