metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)31.10.2010 15:22

"ajajaj" napisał(a):
Banery przed cmentarzem...oj, a taki młody?

Fakt!! Jako jedyny zdecydował się "reklamować" poprzez afisze wyborcze w okolicach cmentarzy piotrkowskich.

00

Brawo ~Brawo (Gość)31.10.2010 15:36

STOP chojniakowi...

00

rallaks ~rallaks (Gość)31.10.2010 17:31

Stop Dziemdziorze, którego baner jeździł dzisiaj po Piotrkowie i szczekacza prosiła o głosowanie na niego. Panie Dziemdziora PRL się skończył. Ludzie w niedzielę potrzebują odpocząć, a Pan im zamazuje spokój. Ormo tez juz nie pracuje w niedzielę. Wstyd, be.

00

sad ~sad (Gość)31.10.2010 17:33

do "Brawo"
masz rację - czas na Chojniaka.

00

Adam ~Adam (Gość)31.10.2010 18:22

Jan Dziemdziora jest jedynym kandydatem, który interesuje się sprawami zwykłych Piotrkowian, złożył najwięcej interpelacji w ich sprawie i nikt temu nie zaprzeczy. Jest najbardziej pracowitym radnym ze wszystkich obecnych i jako prezydent, mógłby zdziałać wiele dobrego dla miasta.

00

sad ~sad (Gość)31.10.2010 18:46

Do "ADAMA"
przed nierealną prezydenturą powinien dobrze sie załatwić.

00

sauron ~sauron (Gość)31.10.2010 19:47

"sad" napisał(a):
Do "ADAMA"
przed nierealną prezydenturą powinien dobrze sie załatwić.

Objawił się nam kolejny kulturalny wyborca paraprezydenta Chojraka.

00

bart ~bart (Gość)31.10.2010 20:35

"rallaks" napisał(a):
Stop Dziemdziorze, którego baner jeździł dzisiaj po Piotrkowie i szczekacza prosiła o głosowanie na niego. Panie Dziemdziora PRL się skończył. Ludzie w niedzielę potrzebują odpocząć, a Pan im zamazuje spokój. Ormo tez juz nie pracuje w niedzielę. Wstyd, be.

ciekawe skad w ludziach tyle nienawiści, szczegolnie w tobie rallaks. ale życie cie zweryfikuje.

00

Edek ~Edek (Gość)31.10.2010 21:01

Moja rodzina i dużo znajomych zagłosuje na p.Dziemdziore bo to dobry człowiek otwarty dla ludzi .Czy był milicjantem to mnie nie interesuje ,ale gdy zwróciłem się do niego o pomoc w sprawie to nie odwrócił się i pomógł mi w tej sprawie .Uważam ,że będzie dobrym gospodarzem nie taki jak obecny Prezydent ,który ma pod sobą ludzi ,którzy nawet budynku rozebrać nie umieją nie mówiąc o inwestycjach ,które mu nie wychodzą?

00

wiki ~wiki (Gość)31.10.2010 22:40

Do Edka
Z całym szcunkiem do Twoich poglądów. Ale myślę sobie, że to za mało żeby głosować na kandydata, bo "mi coś załatwił"
Kandydat powinien mieć takie cechy, że bez załatwiania komukolwiek czegoć, powinno się na niego zagłosować. Tych cech chyba u Pnan Dziemdziory brakuje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat