Szczerze to młodzi ludzie nie mają bladego pojęcia o głosowaniu bo kierują się raczej hasłami, ideałami, rankingiem popularności itp., itd., więc taki głos i tak jest strzałem ze ślepaka.
W związku z tym jak wielu jestem nienormalny
Nie Piotrkowa i nie w tej kadencji.
czyli ,że my nie normalni jesteśmy.....o kurcze....
Oczywiscie jestem za Mazurem duzo młodych ludzi pójdzie i sportowców
Mazur, kolego "Brawo" daje nadzieję na prawdziwe, nie udawane zmiany w mieście, także wreszcie zmiany personalne! Ile lat te same buzie na około oglądać jeszcze można!
Zwycięstwo innego kandydata, każdego innego, stworzy tylko złudzenie zmian i wkrótce i tak się okaże, że tylko na bardzo krótką metę. I wszystko wróci w swoje koleiny szybko, różne maniusie, krzysie, bogusie i małgosie.
Poza dyskusją jest ponadto, że oferta kandydatów na Radnych najlepsza jest z komitetu i środowiska, które swym liderem postanowiło uczynić M. Mazura, przewodniczącego Sejmiku Województwa Łódzkiego. Tak, fakt nie wiem po co na liście tkwi pan D. z synem no i ten pan M. Pomyłka.
Ale lepsza chryja z comebackiem pana B. na liście panachojniakowej.
Namawiam "Brawo" kogo mogę, bo naprawdę nie można się dalej tak kisić we własnym sosie. Ten post jest do zwolenników M. Mazura. Przeciwnicy odpowiadać nie muszą, chyba że argumentami.
Na pogodę trzeba zasłużyć. Jak widać, Pobożny nie zasłużył.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!