Edyta bardzo straciła - kiedys najlepszy salon w pt teraz zupełny upadek i jeszcze kosmiczne ceny
Sekrety urody na Danilowskiego - czysto, przyjemnie i profesjonalnie, zarówno jeśli chodzi o paznokcie, brwi, czy makijaż. Serdecznie polecam :)
Polecam Abacosun na Narutowicza 62.Czysto,przyjemnie,profesjonalna obsługa.Polecam zabieg żelazko przeciwzmarszczkowe i fale radiowe.Mają fajne rabaty .
A ja polecam nie polecać :))) Ps. Ciekaw jestem ilu właścicieli lub pracowników wpisało się pod tym tematem :)))
Rowniez polecam gabinet w Przygłowie Be Beauty. Przytulny gabinet, miłe Panie i szeroka oferta.
Polecam serdecznie salon kosmetyczny Abacosun. Wykonuje zabiegi laserowe i jestem bardzo z nich zadowolona. Pani z salonu zawsze przywitają filiżanka kawy czy herbaty z uśmiechem na twarzy. Zabiegi wykonują profesjonalnie w 100 procentach. Laser jest sprawdzony. Polecam salon Abacosun.
Abacosun to jedyny salon w którym klientka dostaje wszystko: profesjonalizm, miłą atmosferę, rewelacyjne efekty,pełen komfort w dodatku za przystępną cenę! Serdecznie polecam!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!