Uważam,że w pielęgnacji stoją obok siebie w Piotrkowie: Madame, Edyta, Metropoli spa i gabinet kosmetyczny za Merkurym.Kiedyś dobry był salon Coco ale stracił ostatnio na renomie tak samo jak Ateba. Natomiast w pazurkach przoduje jednak Ateba,Pani Dominika z Nail Spa i salon Gabriela jak dla mnie :)
Ja serdecznie polecam Metropoli Spa. Robiłam tam ostatnio manicure i trzymał się ponad tydzień.Było to dla mnie miłe zaskoczenie po tym jak wcześniej miałam manicure w Coco i lakier odpryskiwał mi z paznokci dosłownie tego samego dnia wieczorem.
Nie polecam Ateby. To już przeżytek kiedyś może i była na 1 miejscu ale teraz sprzęt kosmetyczny w stanie tragicznym nie rozwijają się jeśli chodzi oczywiście o sprzęt. O czystość może i dziewczyny dbają ale niestety to na czym muszą pracować to zabytek.Manicure ok ale cała oprawa dramat! Sama w domu mogę sobie pomalować paznokcie lakierem z biedronki ! A o krześle i lampce do paznokci nawet już nie chce się wypowiadać.
Polecam salon kosmetyczny w Przygłowie bardzo miła obsługa ,przystępne ceny i pełny profesjonalizm....
Salony do likwidacji nie bedzie problemu bo to naciaganie ludzi nic wiecej
Salon Edyta w mercurym do niczego .Umiejetnosci fryzjerow na poziomie podstawowym byle szybko i nastepny .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!