Ja gorąco polecam salon Anais na Zalesickiej tam jest miła atmosfera parking dla klientek,dziewczyny które tam pracują maja dużą wiedzę.Nie siedzą na laurach tylko cały czas się uczą, szkolą. Posiadają duża gamę usług za przystępną cenę.
Anais na Zalesickiej to przybytek bogów. Milutko, czysciutko,profesjonalnie i z uśmiechem. Cała masa zabiegów z najwyższej półki. Kosmetyki najwyższej jakości tak jak i wykonanie zabiegów. Polecam jak najbardziej.
Ja polecam salon Anais p. Joanny Kieraś. Ma nowoczesne zabiegi estetyczne, nie tylko kosmetyczne. W ofercie pojawiają się nowe zabiegi- ostatnio zamykanie naczynek. Pani Asia jest przesympatyczną, pełną energii odobą, ma dużą wiedzę i chętnie korzystam z Jej rad. Z czystym sumieniem polecam wszystkim Paniom.
salon Efekt jest bardzo brudny a dokładnie stanowisko pracy p. Ani :( moja kuzynka po wizycie u niej, przez kilka tygodni lczyła dłonie u dermatologa. Szczerze odradzam !
POLECAM GORACO:)Studio Efekt-Słowackiego k.PKO.profesjonalne, szybko i tanio.
Ranking salonów kosmetycznych w Piotrkowie. ..a Pani kosmetyczka na zdjęciu wykonuje zabieg na twarz bez rękawiczek,w rozpuszczone włosach, z biżuterią na palcach!Profesjonalizm na zdjęciu równy z wiarygodnościa komentarzy.
Nie polecam salonu Madeleine. Skomplikowane i wymagające doświadczenia zabiegi wykonuje zwykła kosmetyczka. Ceny kosmiczne!
Czuć tu zapach komentarzy samych właścicieli gabinetów lub/i ich konkurencji. Czy taki ranking i te wszystkie wpisy anonimowe mają sens? Czy można je zweryfikować? Polecam sprawdzenie jakości obsługi i jakości zabiegów na sobie, a polecenia tylko twarzą w twarz. Życzę miłych testów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!