Wspaniały , cudowny sposób podejścia do pacjenta Pana Doktora przez duże D Adama Jędrzejczyka urologa z Piotrkowa i pracujacego w szpitalu w Bełchatowie. Pełna gwaracja ciepła, życzliwości i zaufania i pisze to cała odpowiedzialnościa .
Gdzie by nie poszedł to 90% bardzo sympatycznych moherów choleryków co nie mają co w domu robić..facet wejdzie chwila moment wychodzi a te....
Panie Marcinie a czy można poprosić o ranking najmniej popularnych lekarzy. Byłby on znacznie ciekawszy i nie wzbudzał zawiści wśród swoich.
Cieszmy się z tego co mamy. Polska służba zdrowia. W Europie gorzej jest tylko w Czarnogórze. Najbardziej znany ranking – EHCI, tzw. Europejski Indeks Konsumencki Zdrowia lokuje nas na przedostatnim w całej Europie miejscu, tuż przed Czarnogórą, Macedonia nas wyprzedziła. To nie jest dobrze – powiedział minister i dodał, że miejsce Polski w rankingu EHCI regularnie spada.
Najlepszy jest dr Żywioł wciąż służy pomocą w Grabicy. Wiek ok 85 lat
Rzetelność i profesjonalizm autora ,a jeśli ktoś nie ma konta na tym portalu(FB) to jak ma zobaczyć liste? dziadostwo!!!!!!
Ja tam krótko w temacie a może ździebko obok. Boli mnie okrutnie ręka byłam u rodzinnego, następnie ze skierowaniem do ortopedy. Pojechałam, więc trzeba wyznaczyć termin, ok. Jest luty a termin na wrzesień. Szlag mnie trafił w tej przychodni. Czekając do września to ja ze...am się z bólu. Mam pójść prywatnie? A na jaki ch... pobierają mi składki? Za moje własne pieniądze nie mogę się nawet w razie potrzeby dostać do lekarza. Dziadostwo piep.....one
Manager szpitala-bierze pieniądze za swoją pracę. Sprzataczka-bierze pieniądze za pracę.Firma zaopatrujaca w jedzenie,produkty medyczne i całe zaplecze szpitala łącznie z sekretarka, ksiegowa-bierze pieniądza za swoją pracę. A lekarz.. Ma nazywać się Judym i zap...za darmo? Ci lekarze co zostali w Polsce,ciężko pracują,robią specjalizacje,przyjmują niejednego po alkoholu i innych odurzających środkach,po których agresja do lekarza jest straszna,powinni być docenienie. Parterze i czarne owce znajdą się w KAZDYM środowisku. Natomiast takie nagonki na lekarzy spowodują,że będą leczyć siebie i bliskich, a zostanie tym "dobrym"lekarzem internet i komentarze jak sobie pomóc. Wiedza to najcenniejszą rzecz mądrość to towar deficytowy,a połączenie wiedzy z mądrością i pomoc drugiemu w ratowaniu zycia-warte jest jakiejś pensji.
Skoro mają tak dobrze,to dlaczego mają kosztem rodzin swoich,życia osobistego,wolnych dni, tak zrujnowane psychike,że niejeden po wglebieniu się w życiorys lekarza powie...Nie warte tych pieniędzy. I dlatego są to już Judymowie,pracujący na wielu etatach. Może chociaż porozmawia redaktor z lekarzami i ich życiu osobistym,o tragedia,które przechodzą a idą do pracy z uśmiechem,o psychice,gdzie są bezradni...bo tak chce Bóg. Proszę o przemyślenie,nim skrytykujecie lekarza,Lubie obrabiajcie mu...pleców,a potem z uśmiechem..."dzień dobry panie doktorze,ja po pomoc...",kiedy lekarz wziął wolne bo nie dał rady czytać tych komentarzy.
Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...czasami. Życzę zdrowia wszystkim komentujący.
To tylko lekarze posiadają wiedzę i muszą zmagać się z przepisami? Szanowna Pani, czasy się zmieniły. Dzisiaj wszyscy muszą posiadać wiedzę, umiejętnie ją wykorzystać i każdego dnia mierzyć się z przepisami, by żyć. Nie ważne, czy dotyczy to księgowych, informatyków, rolnikow, mechaników samochodowych czy lekarzy. Zupełnie nie rozumiem Pani oburzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!