Ja tam krótko w temacie a może ździebko obok. Boli mnie okrutnie ręka byłam u rodzinnego, następnie ze skierowaniem do ortopedy. Pojechałam, więc trzeba wyznaczyć termin, ok. Jest luty a termin na wrzesień. Szlag mnie trafił w tej przychodni. Czekając do września to ja ze...am się z bólu. Mam pójść prywatnie? A na jaki ch... pobierają mi składki? Za moje własne pieniądze nie mogę się nawet w razie potrzeby dostać do lekarza. Dziadostwo piep.....one
Rzetelność i profesjonalizm autora ,a jeśli ktoś nie ma konta na tym portalu(FB) to jak ma zobaczyć liste? dziadostwo!!!!!!
Najlepszy jest dr Żywioł wciąż służy pomocą w Grabicy. Wiek ok 85 lat
Cieszmy się z tego co mamy. Polska służba zdrowia. W Europie gorzej jest tylko w Czarnogórze. Najbardziej znany ranking – EHCI, tzw. Europejski Indeks Konsumencki Zdrowia lokuje nas na przedostatnim w całej Europie miejscu, tuż przed Czarnogórą, Macedonia nas wyprzedziła. To nie jest dobrze – powiedział minister i dodał, że miejsce Polski w rankingu EHCI regularnie spada.
Panie Marcinie a czy można poprosić o ranking najmniej popularnych lekarzy. Byłby on znacznie ciekawszy i nie wzbudzał zawiści wśród swoich.
Gdzie by nie poszedł to 90% bardzo sympatycznych moherów choleryków co nie mają co w domu robić..facet wejdzie chwila moment wychodzi a te....
Wspaniały , cudowny sposób podejścia do pacjenta Pana Doktora przez duże D Adama Jędrzejczyka urologa z Piotrkowa i pracujacego w szpitalu w Bełchatowie. Pełna gwaracja ciepła, życzliwości i zaufania i pisze to cała odpowiedzialnościa .
Najlepszy z najlepszych dr Adam Jędrzejczyk urolog! Zajmuje się pacjentem aż do "bólu" czy to w przychodni pod 77 czy w szpitalu w Bełchatowie. Wszystko wytłumaczy, pocieszy i leczy. Wielki szacunek dla tego młodego empatycznego doktora!
Ty wierz Sklave w rankingi, byłeś w Wielkiej Brytanii? Tam by cię dopiero wyleczyli:) Paracetamol na wszystko i karaluchy spod poduchy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!