A Szanowna Pani czemu nie podpisała się imieniem i nazwiskiem, tylko strofuje Pani piszących opinie nt. lekarzy, by podawali swoje personalia?
"Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Co za pycha i brak pokory, by się za Boga uważać?
A może ci co krytykują lekarza, rzucając pełne jego nazwisko i imię,mają odwagę również podać swoję dane.
Są odpowiednie paragrafy za zniesławienie i wpływ opinii na szkodę lekarza. Ja też chętnie powiem ,że pan Iksiński robił dziką awanturę,bo miał gorszy dzień.
Jak tacy źli,to proszę iść na studia,uczyć się parę lat i walczyć z przepisami Ministerstwa Zdrowia i NFZ.
Czas Judymów minął.
Chirurg Jacek Stankiewicz. Leżałam w listopadzie 2011r na Roosvelta. To jedyny tam lekarz, który interesował się chorym - bezinteresownie!
Śmiać mi się chce z tych komentarzy. Nawet nie wiecie już kogo chwalicie, a kogo krytykujesz.
Jak to mówią :a niech gadają, byle nazwiska nie przekracali.
Są dwie mile i sympatyczne lekarki:doktor Mrozińska i doktor Mrozińska.
Obie mają na imię Małgorzata. Obie pracują w jednej poradni. A wy nawet nie znacie kto jest kto,byle wylać tu swoje emocje.
Na marginesie...pozdrawiam obie,ta lista w/g redakcji to podobno...zabawa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!