Szpital na ulicy Rakowskiej to jest jedna wielka TRAGEDIA - na SORZE czeka się po 12 godzin . A gdy już pacjent jest na oddziale , to diagnozy lekarzy są tak różne ,że aż śmiech człowieka bierze - pierwszy twierdzi że ból od kręgosłupa , drugi że to nerka trzeci że od żołądka . A pacjent leży i cierpi 2 miesiące finał hmm pacjent zmarł - nie doczekał się następnej diagnozy..Mam nadzieję że może kiedy CI lekarze będą pacjentami i spotka ich to samo.
Mam i miałem kilka kontaktów z tym szpitalem. Personel od Lekarzy po Pielęgniarki i Salowe naprawdę super. Nie zaglądam w kieszeń , ale się naprawdę narobią. Jedynie stan techniczny i estetyka budynków wymaga poprawy.
Doposażenie sprzętowe też by mogło być lepsze.Ale to mógłby zrobić np. Pan Chojniak dając na ten cel cyklicznie choć 1 milion rocznie , ale ma inne wydatki ....PS Problem to mało parkingów i opłaty 2 zł za wjazd to jest kiepskie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!