metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zawiadowca ~zawiadowca (Gość)16.12.2016 08:05

to już nawet nie jest śmieszne, skoro ten szpital znalazł się w "złotej setce" na 41 poz., to nawet nie potrafię sobie wyobrazić co dzieje się w pozostałych "szpitalach".

50

Witek ~Witek (Gość)16.12.2016 08:43

Ten szpital w żadnym notowaniu się nie mieści to wykańczalnia ludzi .Ja 3 razy z pomocy korzystałem pierwszy raz lekarz był w porządku ale drugim razem pani doktor majac dyżur w dzień świąteczny pokpiła się całkowicie i nawet zbadać się nie chciało a skutki pomyłki były fatalne ipóźniej zostaje to przez szpital uznane za błąd w sztuce lekarskiej .Następna wizyta fatalna nie dość ,że po 3 godzinach nic nie pomogli to puścili do domu w stanie zagrażającym życiu .Zalecenia które dostałem i leki przepisane na recepcie wrzuciłem do kosza a żonie kazałem kupić to co mozna w aptece i na własna rękę po 10 dniach wróciłem do zdrowia i dobrze ,że nie posłuchałem zaleceń lekarza mądrali bo już bym nie żył a znam się trochę na medycynie bo się tym interesuję.Część lekarzy i personelu jest spoko ale ta reszta psuje wizerunek pozostałym i więcej po żadną pomoc tu nie przyjdę nie ma sensu gdy lekarze popełniają tak proste błędy majac pacjenta nie powiem gdzie.Pomagać trzeba chcieć a nie traktują ludzi gorzej jak weterynarz zwierzaki i wiem co mówię bo miałem chorego owczarka wszystkie możliwe badania prywatnie były zrobione a lekarz starał się mu pomóc do końca

13

okok ~okok (Gość)16.12.2016 20:58

To Pan Cubała i jego pomysły przyłożył się do tak wysokich notowań.
I wystarczy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat