To Pan Cubała i jego pomysły przyłożył się do tak wysokich notowań.
I wystarczy.
Ten szpital w żadnym notowaniu się nie mieści to wykańczalnia ludzi .Ja 3 razy z pomocy korzystałem pierwszy raz lekarz był w porządku ale drugim razem pani doktor majac dyżur w dzień świąteczny pokpiła się całkowicie i nawet zbadać się nie chciało a skutki pomyłki były fatalne ipóźniej zostaje to przez szpital uznane za błąd w sztuce lekarskiej .Następna wizyta fatalna nie dość ,że po 3 godzinach nic nie pomogli to puścili do domu w stanie zagrażającym życiu .Zalecenia które dostałem i leki przepisane na recepcie wrzuciłem do kosza a żonie kazałem kupić to co mozna w aptece i na własna rękę po 10 dniach wróciłem do zdrowia i dobrze ,że nie posłuchałem zaleceń lekarza mądrali bo już bym nie żył a znam się trochę na medycynie bo się tym interesuję.Część lekarzy i personelu jest spoko ale ta reszta psuje wizerunek pozostałym i więcej po żadną pomoc tu nie przyjdę nie ma sensu gdy lekarze popełniają tak proste błędy majac pacjenta nie powiem gdzie.Pomagać trzeba chcieć a nie traktują ludzi gorzej jak weterynarz zwierzaki i wiem co mówię bo miałem chorego owczarka wszystkie możliwe badania prywatnie były zrobione a lekarz starał się mu pomóc do końca
to już nawet nie jest śmieszne, skoro ten szpital znalazł się w "złotej setce" na 41 poz., to nawet nie potrafię sobie wyobrazić co dzieje się w pozostałych "szpitalach".
A na którym miejscu w rankingu jest ta "redakcja", wymienienie nazwy której urągałoby ludzkiej przyzwoitości i uwłaczałoby godności osobistej?
Ja tam sobie chwalę ten szpital. Mi akurat pomogli sprawnie szybko i skutecznie
.gratuluję
zenada..... chyba skecz nie dał bym im nawet 2 punktów na 6! KOMUNA
Ten szpital to Wielkie Dno!!!!!kto ich w ogóle uwzględnił w tym rankingu,chyba ci co nigdy nie potrzebowali pomocy z tej Gównianej placówki i ich personelem, który to zatrzymał się w latach komunistycznych z Kulturą i podejściem do Pacjentów .Wstyd nam że mamy taki szpital,w innych miastach i placówkach to aż chce się iść po pomoc......
To ten szpital w ogóle sie zalicza gdzieś ,jest taki żart w Piotrkowie że jak jedziesz do szpitala to dzwoń od razu do Mijasa
jesli nazwać to można szpitalem raczej bardziej przypomina rzeźnie bo zamiast leczyć szybciej ucinają lub niezłamane kończyny wstawiają w gips a potem wychodzi problem i jeszcze śmią zapytać kto to kazał wsadzić w gips jak to jest wybicie a nie złamanie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!