Pierwsza sprawa - alternatywą dla samochodów osobowych mogłaby być trasa Logistyczyna - Spedycyjna - Scaleniowa. Mogłaby gdyby szanowni Państwo z UM czy ZDiUM naprawili Spedycyjną i Scaleniową... Redakcjo dacie radę?
Może redakcja wpłynie na włodarzy i upomni się o remont tych ulic?
Pomijam już kwestie braku inwestycji, bo pięknie to podsumowała Pani Majczyna - nie opłaca się i już...
Brawo . ścieżka rowerowa też w planie.i zmiana skrzyżowania od ul Rakowskiej.cxy sama nakładka będzie robiona. Czy to wytrzyma do końca remontu a1?
Pamiętam swego czasu przed wyborami Pan prezydent chodził z przewodniczącym związków Solidarność po zakładzie piomy (aktualnie do likwidacji) wręczając pracownikom długopisy, cukierki i kalendarze. Stałem z kolegą z Piotrkowa. Dostał długopis i cukierka. Ja nie dostałem nic. Nawet uścisku dłoni. Zrobiło mi się przykro.
Już sobie wyobrażam tą inwestycje jak będzie wyglądała
Skoro na odcinek 200 m Belzackiej wydali prawie 900 tys to jak będzie wyglądała Rakowska za 2,3 mln? Jeśli pójdą tym samym krokiem zwężać ile się da to tam się nawet dwa TIR-u nie miną a co dopiero miejsce na korytarz życia
Może w końcu by Pan to miasto ożywił bo jest dramat i jedno wielkie nie porozumienie. Robi to Pan coś robi ale najlepiej przyspieszyć tempo a jak nie to zmiany trzeba wprowadzić .
Nie spieszyć się. Niech robią powoli, dokładnie dopóki nie zakończy się budowa A1. Koniec Tirów w miescie
Panie Prezydencie kiedy rura z Bełchatowa ? ? Mija 14, a może więcej lat i nic. A my czekamy na obietnice przedwyborcze.
Udała się tylko nieszczęsna Mediateka i kilka nic nie znaczących bzdur.
Oj przepraszam jest udany łącznik 18-go Stycznia - Wronia i 800 lecia od Sło. do W.Pols. i to jest to.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!