Ludziom nic nie pasuje-nie ma remontów to źle,są remonty,to teź żle...
trzeba być ciężko upośledzonym żeby teraz robić remont jedynej drogi przez miasto. Lekarz badał to zjawisko?
zrobia teraz a za 5miesiency juz bedzie nadawac sie do remontu panie prezydencie rondo zrobic wieksze pomyskec na lata zrobic z betonu w kolo a nie w granicie gdzie po czasie wylatuje i zagraza bezpieczenstwu
panie prezydencie niech pan nie bedzie andrzejem i podpisuje co mu sie da remont zrobic jak jedynke oddadza bo z miasta jeszcze gorzej zrobia
Gratulacje dla Pani Majczyny za szczerość. Nie robią prawdziwej inwestycji tylko połatają. Przy takim ruchu jak jest obecnie droga rozpłynie się zapewne po roku. Stalowa siatka nie pomoże.
Stalowa siatka w asfalt i droga zamknięta przez 3 miesiące...tragedia.
Teraz remont? Wolborska stoi w korkach , na Meszcze dojechać nie można , teraz to dopiero będzie jazda. Kto nie mieszka w tej części miasta nie wie o czym ja mówię , tragedia
Ja tylko pani Majczynie chcę zwrócić uwagę - proszę pani, samochodów co roku przybywa więc należałoby zrobić prawdziwą inwestycje a nie remoncik w stylu ul. Śląskiej tj zwężenie rondo za rondem gdzie nie można normalnie przejechać. Proszę w godzinach szczytu przejechać pojazdem uprzywilejowanym. Czas remontów się skończył, czas na modernizacje które zwiększa przepustowość pojazdów, bo w Piotrkowie to tylko zwężenie i zatory.
pani m pierw trzeba myslec aby cos zaczac robic a nie nagadac sie miec wizje do puki nie zrobia 1 remonty nic nie dadza kasa pujdzie w bloto tak jak na bulwary itd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!