"~Volvo (Gość)
Czajka absolutnie nie nadaje się na to stanowisko, naprawdę gość ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, fatalny nauczyciel a w zasadzie nie określił bym go tym mianem". - to pewnie jesteś jeden z tych którzy przez niego nie zdali. wprawdzie nie jestem po historii tylko po filologii polskiej i bibliotekarstwie, ale u mnie może czegoś się nauczysz
R.Czajka to sympatyczny kolega z dawnej pracy. przez te lata ilekroć uda się nam gdzieś spotykać jest tym samym człowiekiem z czasów, gdy nie był jeszcze radnym. Nie piszcie jeśli Go nie znacie.
Czajka w PSL i juz derektor a u chojniaka nic, jego ludziki z rady nie mają nic...
Mnie tylko interesuje jak pogodzi pracę dyrektora szkoły i radnego? I tu i tu wymaga dużego nakładu czasu i pracy, aby solidnie wywiązać się z obowiązków względem mieszkańców Piotrkowa i uczniów i nauczycieli. Czy ma do tego talenty, czy potrafi wziąść Szydłów za pysk i podciągnąć poziom? Do tego trzeba być aroganckim, bezwzględnym, twardym, konsekwentynym, ofiarnym, sprawiedliwym i obiektywnym. Czy radny czajka takim jest? Nie wiem - nie znam człowieka, lecz jeśli jest u Chojniaka i Błaszczyńskiego, to.....sami się domyślcie.
Ale fajną ma stronę internetową: http://www.rafalczajka.com.pl/ :D
Jak u niego można nie zdać?
Gośc stawia wszystkim 3/4/5, uczył mnie(niestety) kilka lat i nigdy nikt u niego nie był zagrożony, Facet robi dobre wrazenie, i tyle, jest tak naprawde cwaniaczkiem, któremu dzięki promocji wśród uczniów udało dostać sie do Rady M. a teraz jak już dopchał się do koryta to nie popuszcza.
Cały czas te same nazwiska od lat. Na wymioty bierze. I w radzie miasta, i na stołkach urzędniczych. I to granie stołeczkami, ja z PO to dam, a ja z PIS ,to w rewanżu nie pamiętam. A tu RIG, zwany "rzig", a tu "krowi placek", a to pies Tajson, ...ludzie to trzeba przegonić!! Nie na trzy wiatry! Co najmniej na cztery!!
Pietrek
Znam wielu co to, do pogadania. Ale do "władzy" nie nadają się ni w ząb!!
Czy te komentarze coś zmienią?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!