metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
korepetytorka ~korepetytorka (Gość)12.07.2011 21:35

"~Volvo (Gość)
Czajka absolutnie nie nadaje się na to stanowisko, naprawdę gość ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, fatalny nauczyciel a w zasadzie nie określił bym go tym mianem". - to pewnie jesteś jeden z tych którzy przez niego nie zdali. wprawdzie nie jestem po historii tylko po filologii polskiej i bibliotekarstwie, ale u mnie może czegoś się nauczysz

00

B. ~B. (Gość)12.07.2011 21:41

R.Czajka to sympatyczny kolega z dawnej pracy. przez te lata ilekroć uda się nam gdzieś spotykać jest tym samym człowiekiem z czasów, gdy nie był jeszcze radnym. Nie piszcie jeśli Go nie znacie.

00

PIOTR ~PIOTR (Gość)12.07.2011 22:23

Czajka w PSL i juz derektor a u chojniaka nic, jego ludziki z rady nie mają nic...

00

interesowny ~interesowny (Gość)12.07.2011 22:34

Mnie tylko interesuje jak pogodzi pracę dyrektora szkoły i radnego? I tu i tu wymaga dużego nakładu czasu i pracy, aby solidnie wywiązać się z obowiązków względem mieszkańców Piotrkowa i uczniów i nauczycieli. Czy ma do tego talenty, czy potrafi wziąść Szydłów za pysk i podciągnąć poziom? Do tego trzeba być aroganckim, bezwzględnym, twardym, konsekwentynym, ofiarnym, sprawiedliwym i obiektywnym. Czy radny czajka takim jest? Nie wiem - nie znam człowieka, lecz jeśli jest u Chojniaka i Błaszczyńskiego, to.....sami się domyślcie.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.07.2011 23:34

Ale fajną ma stronę internetową: http://www.rafalczajka.com.pl/ :D

00

Volvo ~Volvo (Gość)12.07.2011 23:40

"korepetytorka" napisał(a):
Czajka w PSL i juz derektor a u chojniaka nic, jego ludziki z rady nie mają nic...

Jak u niego można nie zdać?
Gośc stawia wszystkim 3/4/5, uczył mnie(niestety) kilka lat i nigdy nikt u niego nie był zagrożony, Facet robi dobre wrazenie, i tyle, jest tak naprawde cwaniaczkiem, któremu dzięki promocji wśród uczniów udało dostać sie do Rady M. a teraz jak już dopchał się do koryta to nie popuszcza.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.07.2011 00:04

Cały czas te same nazwiska od lat. Na wymioty bierze. I w radzie miasta, i na stołkach urzędniczych. I to granie stołeczkami, ja z PO to dam, a ja z PIS ,to w rewanżu nie pamiętam. A tu RIG, zwany "rzig", a tu "krowi placek", a to pies Tajson, ...ludzie to trzeba przegonić!! Nie na trzy wiatry! Co najmniej na cztery!!

00

Pietrek Pietrekranga13.07.2011 00:17

jako nauczyciel to spoko czlowiek dalo sie z Nim pogadac

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.07.2011 00:37

"Pietrek" napisał(a):
dalo sie z Nim pogadac

Pietrek
Znam wielu co to, do pogadania. Ale do "władzy" nie nadają się ni w ząb!!

00

+40 ~+40 (Gość)13.07.2011 00:44

Czy te komentarze coś zmienią?

Komentarz był edytowany przez autora: 13.07.2011 00:53

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat