Czajkę powinni odesłać do Szydłowca a nie do Szydłowa-byłby spokój.
pis niewiele się rózni od po. obie partie są lewicowe (wiele osób myśli, że to prawica ale jest to wynik prania umysłów przez media). różnica jest taka, że jedna partia chce podatek x obniżyć o 1% a podatek y zwiększyć o 1% a druga partia odwrotnie. w Polsce są potrzebne gruntowne reformy. w Polsce potrzebny jest wolny rynek. partie obecne w sejmie tego nie zrobią.
Darmozjady, polityczne niemoty, kiosku Ruchu by taki jeden z drugim nie poprowdził, a za dyrektorowanie się biorą. Żałosne!!
PIS-uarom już dziękujemy....
Jest nas więcej i wygramy te wybory !!! Są jeszcze w Polsce mądrzy ludzie,którzy widzą, co się dzieje za rządów PO!!!
Temu panu już dziękujemy!!!
To jest już nas dwoje. Dziękuję.
Nie sprzedaję ideałów,nie jestem za PSL-em ale Czajka to równy gość i jestem za nim :) bo on może coś zmienić w tej szkole.
Ja jestem sercem za PiS-em
na stronie powiatu jest informacja, że Czajka dostał 6 na 9 głosów. wynika z tego, że poparcie faktycznie miał bardzo szerokie. z mojego doświadczenia wynika, że jest to bardzo dobry wynik, gdyż sporadycznie zdarza się by ktoś miał 8-9 głosów. ciekawe kto go poparł ze składu komisji liczącej przedstawicieli w liczbie:
-3 starostwo
-2 kuratorium
-1 ZNP
-1 nauczycielska Solidarność
-1 Rada Rodziców
-1 Rada Pedagogiczna
szkoła ma fatalne wyniki maturalne. Ciekawe czy Czajka ją wyciągnie czy też rozłoży. Trzeba przyznac że na osiedlu jest skuteczny. Ale szkoła to nie ulica czy chodnik. Jest za młody i pewnie go rozprowadzą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!