metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
RAMZES ~RAMZES (Gość)17.07.2011 12:22

Czajkę powinni odesłać do Szydłowca a nie do Szydłowa-byłby spokój.

00

knp ~knp (Gość)17.07.2011 10:08

"Luca" napisał(a):
Jest nas więcej i wygramy te wybory !!! Są jeszcze w Polsce mądrzy ludzie,którzy widzą, co się dzieje za rządów PO!!!
Temu panu już dziękujemy!!!

pis niewiele się rózni od po. obie partie są lewicowe (wiele osób myśli, że to prawica ale jest to wynik prania umysłów przez media). różnica jest taka, że jedna partia chce podatek x obniżyć o 1% a podatek y zwiększyć o 1% a druga partia odwrotnie. w Polsce są potrzebne gruntowne reformy. w Polsce potrzebny jest wolny rynek. partie obecne w sejmie tego nie zrobią.

00

ixi ~ixi (Gość)17.07.2011 09:26

Darmozjady, polityczne niemoty, kiosku Ruchu by taki jeden z drugim nie poprowdził, a za dyrektorowanie się biorą. Żałosne!!

00

Hrabia  Franc Dupenmorden- Gitt ~Hrabia Franc Dupenmorden- Gitt (Gość)17.07.2011 00:18

"Natascha-von-HammerschmidtHummel" napisał(a):
To jest już nas dwoje. Dziękuję.

PIS-uarom już dziękujemy....

00

Luca ~Luca (Gość)17.07.2011 00:29

~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)
1 godzina temu, 23:05
"Luca" napisał(a):
Ja jestem sercem za PiS-em

Jest nas więcej i wygramy te wybory !!! Są jeszcze w Polsce mądrzy ludzie,którzy widzą, co się dzieje za rządów PO!!!
Temu panu już dziękujemy!!!

00

Natascha von Hammerschmidt-Hummel ~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)16.07.2011 23:05

"Luca" napisał(a):

00

Luca ~Luca (Gość)16.07.2011 22:56

~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)
przedwczoraj, 22:47
"Luca" napisał(a):
Panie Czajka, Pan ma ikrę, Pan tam dużo może zmienić!!! Trzymamy kciuki, poprzednia dyrektorka to była jedna wielka masakra,widać to zresztą po wynikach matur.
Pan za PSL-em, panie Luca? Nie rozumiem. Ideały pan sprzedaje?

Nie sprzedaję ideałów,nie jestem za PSL-em ale Czajka to równy gość i jestem za nim :) bo on może coś zmienić w tej szkole.

Komentarz był edytowany przez autora: 16.07.2011 22:57

00

matematyk ~matematyk (Gość)15.07.2011 11:27

na stronie powiatu jest informacja, że Czajka dostał 6 na 9 głosów. wynika z tego, że poparcie faktycznie miał bardzo szerokie. z mojego doświadczenia wynika, że jest to bardzo dobry wynik, gdyż sporadycznie zdarza się by ktoś miał 8-9 głosów. ciekawe kto go poparł ze składu komisji liczącej przedstawicieli w liczbie:
-3 starostwo
-2 kuratorium
-1 ZNP
-1 nauczycielska Solidarność
-1 Rada Rodziców
-1 Rada Pedagogiczna

00

sopran ~sopran (Gość)12.07.2011 15:18

szkoła ma fatalne wyniki maturalne. Ciekawe czy Czajka ją wyciągnie czy też rozłoży. Trzeba przyznac że na osiedlu jest skuteczny. Ale szkoła to nie ulica czy chodnik. Jest za młody i pewnie go rozprowadzą

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)12.07.2011 15:24

Czajka, butny arogant. No to w Szydłowie mają przechlapane.....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat