Rafał Paweł Czajka znamienity belfer, radny, społecznik...oto jego funkcje:
nauczyciel informatyki w budowlance
nauczyciel historii i wosu w tepeesie
radny
przewodniczący Komisji Oświaty
przewodniczący Rady Osiedla Belzacka
członek Rady Nadzorczej Spółdzielni
Człowiek, który żadnej pracy się nie boi....
Tak się zastanawiam co to za towarzystwo poniżej.
Facet dopiero co wygrał konkurs, nic jeszcze nie zrobił, a już po nim jadą.
Obstawiam trzy opcje: rozczarowani nauczyciele, co przegrali konkurs. Nieładnie.
Druga możliwość: uczniowie, którym ze szkołą jest nie po drodze. I nauczyciel, który czegoś wymaga, skazany jest na takie oceny.
No i trzecia: stała ekipa przeciwników prezydenta Piotrkowa, którzy rozpamiętując zwycięstwo Chojniaka w pierwszej turze, nawet w artykule o pogodzie wylewają swoje frustracje.
W każdym przypadku żenada i dno.
Siostry z Kenii idą. W Kenii straszny głód, dzieciaki umierają, brak opieki medycznej ,wsparcia, a one sobie idą, uśmiechnięte i zadowolone.Co za zakłamanie w tym kościele....brrrr ...
Nie wiem czy Pan kiedykolwiek uczestniczył w lekcji p. Czajki,
Ja miałem taką okazje przez 3 lata, jeżeli ma się z kims doczynienia tak długo, można go trochę poznac, napewno nie jest to osoba której ja powierzył bym jakies odpowiedzialne stanowisko, A te komentarze, może jak przeczyta je Pan Czajka dadzą mu trochę do myślenia, i może odrobine zmieni to jego stosunek do ludzi(oby na lepsze)
W Kenii straszny głód, dzieciaki umierają, brak opieki medycznej, wsparcia, a Pan waldemar kiepski siedzi na forum i wypisuje komentarze. Co za fałszywa wrażliwość społeczna.
Itak go nie będzie w szkole bo "do wyższych celów jest stworzony" i ma tyyylle innych obowiązków, więc Nauczyciele organizujcie się sami!
Piszę z Kenii dziwaku forumowy. Dziwne że Ciebie tutaj nie ma, nawiedzonego obrońcy "czarnych" , zagorzałego tropiciela komunistów. A poszuaj ich. W samym kościele. Siedzi ich tam wielu, Magdalenka pozwoliła nie rozliczać.
dobrze że skończyłem tak nauke w tym roku ale powiem ze lepiej było sie porozumieć z poprzednią osobą tzw. dyrekcją szkoły. a tym co się jeszcze uczą wyrazy współczucia:D:D:D
Wal do Janka Dziemdziora on udziela wsparcia potrzebującym,emerytura bardzo wysoka(ja bym ją zabrał),dieta radnego,za zasiadanie w różnych komisjach też parę groszy dostaje.Będzie tego z 10 000 pln.niech komuszek pomaga a od sióstr wara!
Kup sobie słownik nieuku!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!