Ludzie kochani. I
tak przyjdzie nam spłacać te długi a żaden z Naszych rządzących nawet nie poniesie odpowiedzialności no bo i za co??
Jak sytuacja w Kraju się zmieniła. hehe
Już Ptak miał wybudować stadion a chyba Pan R. przyklasnął i oddał prawie za free i co ani Ptak'a w kraju ani stadionu tylko piękny bazrek.
A czynsze zgadzam się z Panem Maćkowiakiem idą w górę.
ja od stycznia z TBS już 2 papierek ponad 70 zł a co z woda, wywozem śmieci.
Jedna wielka masakra.
Teraz wiem dlaczego w Rynku Trybunalskim nie ma tego pręgierza.
Hm. Coś chyba w tym jest.
Tylko subaru. To jest strup.
Jakiego pięknego mercedesa ma doktor Marian Be: .
A czy nadal jest członkiem Rady Nadzorczej MZK, bo to ponoć niezgodne z prawem?
Pan Maćkowiak ma rację. To jest gość.Demokracja ma todo siebie że wybiera kogo chce, pięciu lekarzy, 4 nauczycielitak wybraliście, tak macie. Stare miasto za 15 lat będzie zamurowane jak obecnie ul. Starowarszawska, Garncarska i inne. Jaki Pan taki kram!
Przecież bębnię o tym już od nastu tygodni, że czeka nas rewolucja w kraju. Po to też formowane są jednostki NSR !
Artykuł:
http://www.epiotrkow.pl/artykul/Narodowe-Sily-Rezerwowe-w-pytaniach-i-odpowiedziach,6253
MARKPIO nie Piotrków Tryb. ale Polskę to czeka.
Widzę, że jeden radny chce ogrzać się w blasku pochlebstw po fakcie. Teraz za późno :)
Nie mniej Przepraszam i Spierd.lam w trosce o dobro mieszkańców klepnęło baa raczej machnęło łapą temat obniżki.
Żelbeton RiG jest kruchy jak widać skoro są odpryski :D
Tekst niechlujny, ale do meritum. Ja już przez paroma ładnymi latami słyszałam inną wersję z tą samą złotówką i z tym samym panem. Że za złotówkę poszedłby pieszo do Sulejowa. W końcu to tylko głupie 16 km.
A że parkuje za darmo w strefie płatnego parkowania? Normalne. W końcu jest jednym z miejscowych notabli i jakieś przywileje należą mu się jak psu zupa, w przeciwieństwie do reszty hołoty!
KAŻDY ORZE JAK MOŻE.
Handelek z łóżka polowego na bazarze?
Prezydentem? A czego? Chyba że swojej kobity!
Piszecie nieprawdę. Na 3 radnych Prawa i Sprawiedliwość tylko radny Krzysztof Kozłowski głosował przeciwko przyjętemu budżetowi. Radni PiS Piotr Masiarek i radny Adam gaik wstrzymali się czyli nie mieli własnego zdania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!