już nie wie co ma robić i mówić.A tu jak na złość mało kto go słucha.Chyba tylko ci co ich ma u siebie w,, kieszeni"zero pokory. Zyje z forsy, która płynie do niego przez[ zakłady pracy chronionej]czyli pracują na niego ludzie chorzy.Taki dobry ekonomista a jego zakład pracy ,,sklejki" kuleje .
Dyrektorem nie jest Maćkowiak a Matusewicz kilka lat temu skazany za branie łapówek.
Pewnie nie dysponuje taką listą, ponieważ na Sklejkach to jeszcze 2-3 miesiące i sami skazani będą pracować. Dlatego po informację o zarobkach należy udać się albo do SW albo do UM czy tam Policji. Organu, który dysponuje tym materiałem ludzkim.
Zarobki to i tak pewnie z 600zł brutto dla skazanego.
Mówiłem 100 razy załatwiać sobie renty, inwalidztwa i wyroki, a praca będzie od ręki.
Panie Krzysztofie takich radnych nam potrzeba., Pan się nikogo nie obawia i mówi prawdę.Życzę panu dużo sił i wsparcia podobnych do pana - jeśli są. Wielki szacunek dla całej pana rodziny.
Kombatantka wolnej i sprawiedliwej Polski.
Skoro pan Maćkowiak tak się troszczy o społeczeństwo naszego Piotrkowa, to niech wykaże listę skandalicznie niskich zarobków swoich pracowników Zakładu Sklejek ul. Roosevelta 22, wtedy pokaże swoje prawdziwe oblicze!!!!!!!! Uważam, że Pan Maćkowiak nie ma moralnego prawa, aby wypowiadać się w ten sposób.
Przy okazji. Klet gratulacje, wspinasz się coraz wyżej na topie. Niedługo tysiączek pęknie. :-)
Ja rozumiem, że taki system stworzono dla prawdziwych niepełnosprawnych ale w dużej mierze jest on nadużywany i to mnie drażni. Najjaskrawszy przykład to z miejscami parkingowymi. Fakt, że często parkują tam osoby be żadnych uprawnień ale kiedy widzę jak podjeżdża na takie miejsce jakieś luksusowe auto wychodzi sprawniejszy ode mnie byczek to szlag mnie trafia. Podejrzewam, że jednym z czynników wywołującym to zjawisko są firmy tzw. Zakłady Pracy Chronionej. Osobiście znam dwie osoby, które żeby dostać się do pracy w takiej firmie musiały wystarać się o tzw. "niepełnosprawność". Po prostu w rozmowie kwalifikacyjnej zasugerowano im (oczywiście nie wprost), że lepiej by było gdyby miały takie uprawnienia. Poza tym są osoby jak tu komentowana, które dla zaoszczędzenia paru złotych są gotowe na każdą metodę.
Bardzo dobrze panie WItku zawsze pana popierałem i bede popierał w tym co pan robi bo faktycznie ta cała elita i piotrkowska śmietanka z władz miasta to jeden wielki bu...el i jeśli pan im nie wyperswaduje jak powinni albo jak musza rządzic tym miastem to poprostu piotrków może zginąc i nie bedzie juz ptrzebował lekarza a reanimacji która może nie przynieść oczekiwanego rezultatu
Ja też ;-)
Czyli zatoczywszy koło mamy koncepcję centrum handlowego w środku...niczego...
Przepiękna koncepcja i wizja.
Tylko troszkę "nietrzeźwa"... ;->
I co się tu dziwić. Wygrał Chojniak i od razu obstawił stanowiska "swoimi" a teraz będzie podnosił tylko wynagrodzenia dla urzędników w UM. Cóż obywatele tego miasta chcieli pobożnego i mają pobożnego...A dlaczego wygrał?? Nie dlatego, że zrobił coś dla miasta w poprzedniej kadencji tylko dlatego, że chodził do kościoła, ładnie wyglądał i ładnie się uśmiechał. Teraz to on się śmieje z naiwności ludzi w tym mieście...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!