metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ekspert ~ekspert (Gość)06.02.2011 10:38

"Piotrkowianin" napisał(a):
A czy nadal jest członkiem Rady Nadzorczej MZK, bo to ponoć niezgodne z prawem?

Ma na to 3 miesiące od złożonego ślubowania, żeby zrezygnować z funkcji radnego albo z członka rady nadzorczej w MZK. W grudniu ślubował jak radny.

"Aman" napisał(a):
Teraz takimi autami jeżdżą niepełnosprawni. To tego nie wiedziałeś? Cieszy mnie ten fakt bo to by znaczyło, że renty są na takim poziomie, że niepełnosprawnych będzie stać teraz na takie bryczki. Poza tym nie będą musieli płacić za parkowanie. Panie Marianie, świetny przykład obywatelom pan daje.

Może ktoś napisze na tym forum, czy pan Marian Błaszczyński nadal orzeka o stopniu niepełnosprawności jak kilka lat temu kiedy byłem badany w przychodni przy ul. Wojska Polskiego w d. szpitalu św. Trójcy? Jeżeli tak, to kto i który lekarz orzekał o jego stopniu niepełnosprawności, co dało mu uprawnienia do bezpłatnego parkowania w płatnych strefach?

00

normalnylump ~normalnylump (Gość)06.02.2011 09:55

Co do prawdy, to przecież Księciu Witoldowi miasto dało aprobatę w przedostatnich wyborach. Także w tych wyborach mieszkańcy Piotrkowa pokazali jaki jest stosunek do RIG-u z Witoldem na czele. Proste. nie ma z kim dyskutować.

00

klet ~klet (Gość)06.02.2011 08:37

"sklave" napisał(a):
Pytam się na co zostanie wydana kwota 291.6 mln zł.

na Oczyszczalnie ścieków

"Aman" napisał(a):
Teraz takimi autami jeżdżą niepełnosprawni.

Aman, ale dobrze wiesz, że jeśli dziś jesteś osobą niepełnosprawną to masz: pracę i kasę, ponieważ koszta Twojego zatrudnienia pokrywa państwa (Ty, ja i inni podatnicy).
Widać osoby korzystają z tego faktu. Bo to też jest tak "Bogaty traci zawsze więcej niż biedny. Bo bogaty ma z czego tracić, a biedny nie ma". Każdy lubi przytulić nawet te 100zł jakby miał zaoszczędzić na parkowaniu :)

00

Aman Amanranga06.02.2011 01:41

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jakiego pięknego mercedesa ma doktor Marian Be:

Teraz takimi autami jeżdżą niepełnosprawni. To tego nie wiedziałeś? Cieszy mnie ten fakt bo to by znaczyło, że renty są na takim poziomie, że niepełnosprawnych będzie stać teraz na takie bryczki. Poza tym nie będą musieli płacić za parkowanie. Panie Marianie, świetny przykład obywatelom pan daje.

00

koleś ~koleś (Gość)06.02.2011 02:53

mercedes M.B. to pikuś Munik w Arykje to hit

00

pewniak ~pewniak (Gość)05.02.2011 22:49

Kozlowski na Prezydenta
powiem wam tyle

00

piotrk ~piotrk (Gość)05.02.2011 23:05

przecież tbs w styczniu już podwyższył opłaty za wode i wywóz nieczystosci,a teraz jeszcze w maju?Prosze mi powiedziec w jakim miescie procz warszawy jest tak droga woda?

00

swan ~swan (Gość)05.02.2011 22:24

Zamiast luna parku trzeba wybudować Tuskową zieloną wyspę na Bugaju.Pozdrawiam elektorat platformiany.

00

dcc69 dcc69ranga05.02.2011 22:06

"sklave" napisał(a):
Czy może ktoś mnie oświecić?

To jest czarna magia.
I tak wiesz, że nikt nie odpowie.
Myślę, że rozdadzą najuboższym lub połowa Radnych i gwardia Prezydenta pojedzie do Rzymu na Beatyfikację JP II, bo słyszeliście że coraz droższe Wszystko tam na miejscu.
;-)

00

sklave ~sklave (Gość)05.02.2011 18:17

W naszemiasto.pl znalazłem
Projekt budżetu Piotrkowa na 2011 rok zakłada wydatki rzędu 369,4 mln zł.
Ok zsumujmy :na inwestycje 105 mln zł z własnej kieszeni miasto planuje wyłożyć 48 mln zł;
budowa obwodnicy 3,5 mln zł,
na remonty w starych kamienicach 4,6 mln zł
komunikacja miejska 6,9 mln zł
wynagrodzenia w administracji miasta 14,8 mln zł
To daje nam sumę 77.8 mln zł
Czy może ktoś mnie oświecić?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat