- Chuck Schuldiner też nie żyje i trzymam się kupy - beksa
Chrzanić to wszystko! Właśnie podali, że Gary Moore nie żyje.
Nie jest to nieprawdą, ale ponadto jest dyrektorem generalnym Przedsiębiorstwa Usługowego "ROKA" Zakład Pracy Chronionej mgr Andrzej Ireneusz Kantorski, ul. Polna 14,
97-300 Piotrków Trybunalski.
A ja zachowałem sobie kilka fotek z gębusiami tych orłów co to przed wyborami obiecywali eden w Piotrkowie.Przydadzą się razem z hasłami,które głosili na której z sesji.
Nie jest to nieprawdą, ale ponadto jest dyrektorem generalnym Przedsiębiorstwa Usługowego "ROKA" Zakład Pracy Chronionej mgr Andrzej Ireneusz Kantorski, ul. Polna 14,
97-300 Piotrków Trybunalski.
O zazdrośnicy, piszcie o sobie a nie o ludziach którzy maja głowę na karku. Czy pan Witold Maćkowiak zagląda wam do kieszeni i pyta dlaczego z tą a nie inna panią mieszkacie na kocia łapę?
Pan mgr Witold Maćkowiak jest zięciem p. Andrzeja Kantorskiego, właściciela ROKI. Gdyby tak nie było to ciekawe co robiłby teraz pan Maćkowiak? Może ktoś inny byłby na jego miejscu. Wydaje mi się, że niejeden facet, który wżeniłby się w takie układy robiłby to samo. W dużym stopniu to sytuacja kształtuje ludzi. A jak wszedłeś między wrony to musisz krakać jak i one. Takie jest już to życie.
Trudno się z Panem Witoldem nie zgodzić, ale należy pamiętać że praktycznie każda w Polsce gmina jest zadłużona "po uszy". Obecna koalicja rządząca niedługo wszystko przerzuci na gminy by mieć "czyste ręce" - przecież macie demokrację i rządźcie się sami. Choćby ograniczenia dofinansowań dla funduszu pracy przy rosnącym bezrobociu to dodatkowy problem dla gmin. Podwyżki, które już nam rząd przygotował też nie podniosą naszego życiowego standardu i nie pomogą gminnym władzom. Dlatego rykoszetem czeka nas podwyżka lokalnych komunalnych usług i innych podatków.
Rzeczywiście opłaty parkingowe są zbyt wygórowane jak na powiatowe miasto. A co do tej złotówki i obciętej nogi to dotyczy tylko dżentelmenów, bo gdy takiemu panu niechcący kobieta wybiła końcem parasolki oko to ze stoickim spokojem odparł, nic nie szkodzi droga pani mam jeszcze drugie.
Władka na sibir z chojniakiem powinni was razem wysłac takie kity piszesz...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!