Pożyjemy zobaczymy co przyniesie czas :)
No jasne, ale znając życie szybciej ( teoretycznie) postawią tam centrum handlowe, niż zagospodarują pozostały, "zasyfiony", zapyziały do granic możliwości "krajobraz"...
Przecież o tym mówię od samego początku :)
Myślę, że dr Marian Błaszczyński to ten sam osobnik co radny Marian Błaszczyński. I czy to nie ten sam orzecznik, który wydaje postanowienia o niepełnosprawności? Bo jeśli tak to prezydent Chojniak ma kolejny problem.
A tak na marginesie to należy przypomnieć wszystkim aferę w piotrkowskim PCK na początku tego stulecia.
Dołączam się do gratulacji. Niedawno klet, teraz Ty.
A jaki to problem? Że doktor radny Marian Be sam sobie wydał orzeczenie? I co z tego? Pewnie nic, tak jak z jego członkostwem w Radzie Nadzorczej MZK, które jest niezgodne z prawem.
A co z minibusami, które miały zezwolenia ważne do końca 2010 r. i nie można było ich przedłużyć ze względu na pojazdy nie spełniające wymagań stawianych autobusom komunikacji miejskiej? Rok się skończył, a one nadal jeżdżą w najlepsze. A prezydent ma to wszystko głęboko gdzieś i śmieje się w głos z głupiego piotrkowskiego ciemnego luda.
"Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika. Ja jestem kierownikiem tej szatni. Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?"
Heh ale numer wśród więźniów nie ma wykwalifikowanych pracowników :D mimo to zwalnia się kadrę doświadczoną, a zatrudnia przestępców.
Jednak czasem przychodzi otrzeźwienie po fakcie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!